Sminer Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tytuł: Walka na Arenie (tymczasowa nazwa :D ) Gatunek: przygodowa,akcja Opis: W grze jestesmy niebieska kulka, ktora walczy na arenie. Mamy do wyboru atak mieczem lub rzut shurikenem. Umiejętności możemy udoskonalać za pieniadze zdobywane po kazdej walce. Download: https://gmclan.org/up7324.html Rozmiar pliku: 1394KB Screen: http://tinypic.com/r/280kwmq/5 http://tinypic.com/view.php?pic=mipbom&s=5 Autorzy: Programowanie: Sminer Fabuła: Sminer Grafika: Sminer Muzyka: narazie GM Mam nadzieje, ze wam sie spodoba, piszcie w komentarzach co o niej myslicie (wersja DEMO ) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 *Screeeny* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 *Screeeny* Juz wstawilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Chciałem raportować, ale mam dziś dobry humor. Wstaw prawdziwy screen zamiast kolejnego linku do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A ja nie mam dobrego humoru, przykro mi i przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Screeny w .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dobra, juz poprawilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 dzieki temu mozna po rozpakowaniu uzyc je jako tapete na ekran, wiec nie narzekajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ty chyba nie masz prawego na myszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Mozecie juz przestac o tych screenach?? Zrobilem juz, bo wczesniej nie mialem z nimi do czynienia i niewiedzialem jak je dodac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ty chyba nie masz prawego na myszce no moj "komputer" to netbook 10'1 cala ekran..no i nie mam myszki :) Co do gry to musze sie pochwalic ze odnioslem "zwycieztwo"!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tylko 1 :D:D:D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Gra bezsensu. Monotonna i przez to nudna. Przeciwnik jest zbyt mocny i w 10 lvl jest jakiś bug z rysowaniem hp przeciwnika. Popraw sklep. 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tylko 1 :D :D:D ?? 3 zwycieztwa jesli chcesz wiedziec !!! :jezor: potem poleglem bo cos naciskalem co powodowalo ze moja kulka robila sie na chwile gruba. A co to jest taki "kwiatek" wsrod tych ikon u góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sminer Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 3 zwycieztwa jesli chcesz wiedziec !!! :jezor: potem poleglem bo cos naciskalem co powodowalo ze moja kulka robila sie na chwile gruba. A co to jest taki "kwiatek" wsrod tych ikon u góry? To ulecza 5 hp :D mozna w sklepie dokupic wiecej za 25 pieniazkow :D na poczatku masz 3 :D To jeszcze nie dokonczone, bedzie czarami strzelac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi