LolikZabijaka Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Witam, mam gitarę klasyczną Hohner HC - 06 i chciałby założyć do niej pasek, niestety nie ma na dolnej stronie pudła uchytu na takowy pasek. Jak mogę zamontować ? Bo jakoś nie widzi mi się wiercić w pudle i ryzykować że pęknie. Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ja wierciłem koledze, nic nie pękło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A wiesz czemu na klasykach nie ma uchwytu? BO JEST NIEPOTRZEBNY. Takie gitary nic nie ważą, wystarczy docisnąć nadgarstkiem pudło i się trzyma. Nie udawaj ciotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Wiertarka i cieniutkie wiertełko. Na wolnym biegu wiercisz otwory a potem malutkimi wkręcikami przykręcasz uchwyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A już myślałem że temat będzie o jakże klasycznych pamiętnikach Jana Chryzostoma Paska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A wiesz czemu na klasykach nie ma uchwytu? BO JEST NIEPOTRZEBNY. Takie gitary nic nie ważą, wystarczy docisnąć nadgarstkiem pudło i się trzyma. Nie udawaj ciotki. dobra, ale jak chcę łapać barre na wyższych progach, to mi się wyślizguje z rąk, chodzi o stabilność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Kup se taboret, będzie bezpieczniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 są takie paski co można je zaczepić o krawędź otworu nie wiem jak się nazywają takie paski. Poszukaj pod "Paski do gitary klasycznej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jeśli chcesz wiercić, to może spróbuj z wiertarką modelarską - wiertełko 1mm, a wszystko bardzo małe (mieści się w dłoni), powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi