Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tak sobie raz serfuję po GMclanie... serfuję... i wpadam w dział C++. Wchodzę w pierwszy lepszy temat i... czuję się jak australopitek O.o. Jak tego można się wyuczyć?! To wygląda jak jakiś tajemniczy język kosmitów! Podziwiam każdego kto potrafi z tego czegoś cokolwiek zrozumieć. Macie ode mnie respekt +5, a ja idę się ze wstydu powiesić :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 tylko nie skalaj ścierwem zacnych drzew - zamiast wisieć, to do piachu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 tylko nie skalaj ścierwem zacnych drzew - zamiast wisieć, to do piachu ;p Wychędożaj gołowąsie w męski zwis dolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 troll dał się strollować. morowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 troll dał się strollować. morowo. Nie strollowałem się, tylko przykurtyzaniłem staropolskiego suchara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 oh, chyba muszę Cię nauczyć co nieco. troll się nie tłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 jak zobaczyłem ten temat na głównej pomyślałem - "co oni odpier****ją na tym GMClanie", ale to tylko kolejny troll, więc nie ma sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 22 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 kiedy przestaniecie głupotę usprawiedliwiać trollingiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Nie rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mag Poziom 14 HP ***/276 MP ***/67 Więcej nie chcę zdradzać, bo boję się, że ktoś odkryje moje konto na margonem. :( Aha, to nie temat o tym. Podziwiam Cię Kiełbacho, że się wieszasz przez nie znanie C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Podziwiam każdego kto potrafi z tego czegoś cokolwiek zrozumieć. Macie ode mnie respekt +5, ... Dziękuję. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi