Camorra Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam od jakiegoś czasu zajmuję się mieszanką NFS z GTA i szukam grafiki samochodów lub \ bądź domów z kamery lotu ptaka 2D. Próbowałem wycinać z screenshotów ale to za ciężkie i słabo widoczne. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://emgi3m.992766.n3.nabble.com/file/n2...3sprites5ux.png Tu masz grafiki z gta 2, ew. możesz poszukać w googlach pod hasłem 'car sprite' czy cuś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 gta 2 Ty chyba GTA 2 nie widziałeś, te tutaj to modele z GTA 3 z kamerą od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Faktycznie nie zwróciłem nawet uwagi:) Ale ważne, że może mu się przydać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camorra Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dzięki bardzo mi się przyda, najbardziej postać i te samochody bo broni raczej będzie mało! Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Był już taki temat ( w każdym razie podobny ) i właśnie w tym temacie można znałeźć kilka grafik właśnie z GTA. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=24107 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi