KacperCL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam. Mam problem z programem artifex. Wyciągnąłem z GTA SA teksturę drzwi i okien. Chcę zrobiony budynek dodać do projektu. Kiedy biorę EXPORT GML i zapisuje mi plik w nazwa.3dl. Jak mam dodać to do projektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 To nie jest rozszerzenie game makerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 A jak ten obiekt co zrobiłem w Artifex mam wkleić do projektu bo nie kapuje helpu. PS. Są jakieś podobne programy tego typu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zrób sobie model i przekonwertuj Marzipanem. Jest w downloadzie tutaj. Reszty sobie poszukaj albo w necie, albo w Dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie mogę włączyć Marzipana czekam 5 min i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Są jakieś programy tego typu na komplikacje do Game Makera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udało mi się uruchomić Marzipana ale jak przekonwertować pliki .lvl i .3dl do game makera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi