Exampler Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Od tygodnia mam kaszel, dzisiaj o 3 w nocy się obudziłem i przez godzine kaszlałem non stop mimo że zażyłem syrop. Wcześniej tylko raz w nocy taki napad kaszlu miałem. Najgorsze jest to, że teraz jak sobie zakaszle to w gardle gdzieś tam zaczyna z każdym kaszlnięciem łaskotać mnie coraz bardziej aż się dusze z kaszlu, i w ogóle przy tym strasznie bolą mnie plecy i klatka piersiowa jakbym miał tam zakwasy. Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Masz za mało RAMu -_- Jakiej odpowiedzi oczekujesz usłyszeć na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Idź z tym do lekarza przyjacielu :) Jak boli trzeba do kontroli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wiesz mnie jak ząb bolał to wyrwałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Co to może być? Sądzę, że masz suchy kaszel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 puca Skoro wcześniej miałeś takie napady kaszlu, to chyba wiesz, co powinieneś zrobić - to co wcześniej. Chyba, że nic nie robiłeś wtedy, to teraz wędruj do przychodni/szpitala/itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi