Nirvan Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Widziałem w jednej grze platformowej w GM dosyć ładną wodę z odbiciem i falującą. Szukałem takich przykładów i jak już to znalazłem nieoptymalne albo nie to co chcę. Szukałem też na naszym forum i jak coś znalazłem to linki wygasłe. Nie jestem też pewny czy da radę zrobić taką optymalną wodę powiedzmy na 6tys szerokości i 400 wysokości żeby na 60fps działała w viewie 1024x768. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Czyli w sumie to wodę na 1024x400, bo rysując odpowiednio tej reszty nie trzeba wyświetlać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Widziałem w jednej grze platformowej w GM dosyć ładną wodę z odbiciem i falującą. Szukałem takich przykładów i jak już to znalazłem nieoptymalne albo nie to co chcę. Szukałem też na naszym forum i jak coś znalazłem to linki wygasłe. Nie jestem też pewny czy da radę zrobić taką optymalną wodę powiedzmy na 6tys szerokości i 400 wysokości żeby na 60fps działała w viewie 1024x768. Dzięki. A po co szukasz przykładu? Nie lepiej samemu pomyśleć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Uwaga! To forum służy do zamieszczania gotowych przykładów i silników, nie do poszukiwań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi