ALT Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jest jakaś aplikacja na Androida która daje priorytet innej aplikacji ,tnz. Daje np.grze więcej pamięci żeby jej nie lagowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tak, System. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Usunięcie starych, niepotrzebnych aplikacji, root i overclocking, oczyszczenie RAMu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 ciekawe w jaki sposób zrobisz overclocking w telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 To android, przy dobrym romie wystarczy przesunąć suwak na ekranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wywalenie standardowego romu(pewnie operatora albo producenta telefonu który na samym starcie przymula) i wgranie czystego np CM7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nic z waszego paplania nie ogarniam,mam kilka pytać: 1.Co to ROOT? 2.Co to OVERCLOCKING? 3.Co to ROM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 1. uzyskanie pełnej kontroli nad telefonem. w internecie jest pełno informacji. zajrzyj http://wiki.android.com.pl/index.php?title=ROOT 2. Podkręcanie telefonu w celu uzyskanie większych możliwości(przyśpieszanie) http://wiki.android.com.pl/index.php?title=Overclocking 3. system http://wiki.android.com.pl/wiki/ROM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Czy ten overclocking nie zniszczy mi tabletu,tnz.jest bezpieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Z overclockiem masz na androidzie chyba tak że ciągniesz suwak aż system padnie. Potem uruchamiasz ponownie i dajesz troszkę mniej niż poprzednio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Chodzi mi o to żę czy,coś nie powiedzie to np.nie spali mi procesora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 To nigdy nie wiadomo. Na pewno stracisz gwarancję i na twoim miejscu bym nie kombinował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Thx , nie zamierzam. Ale ponawiam pytanie: Jest jakaś aplikacja na Androida która daje priorytet innej aplikacji ,tnz. Daje np.grze więcej pamięci żeby jej nie lagowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moment Baca! Daj mi link w którym będzie napisane że nie możesz zmienić ROMu! Ja nigdzie czegoś takiego nie znalazłem, a te obawy o stratę gwarancji pozostały z komórek z systemami producenta. Wg mnie to wszystko jest wyssane z palca, a są nawet artykuły na http://code.google.com jak dokonać roota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Możesz zmienić, ale jedynie na producenta. W przypadku romu nie autoryzowanego tracisz gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi