KacperCL Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam. Mam problem bo nie wiem w jaki sposób zrobić proste auto w 3d w game maker 8.1 do którego będzie można wsiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Skorzystaj z jakiegoś programu do modelowania brył w GMie np ten: http://www.maartenbaert.be/model-creator/ Ja w nim zrobiłem czołg więc i tobie powinno się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ściągnij jakiś silnik do renderowania grafiki 3d Ultima3d, ORGE czy coś takiego i musisz poczytać ale jak nie skapujesz to drugiego gta nie zrobisz. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Renderowanie grafiki 3d a mechanika wsiadania do auta to dwie osobne sprawy :) Co do auta to: TUTAJ MASZ DOWNLOAD, a co do wsiadania: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 UP: taki error wyskakuje jak testuje grę ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object obj_camera: Error defining an external function. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 UP: taki error wyskakuje jak testuje grę ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object obj_camera: Error defining an external function. A tego dlla to nie widzisz? Jego też musisz wypakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperCL Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wypakowałem do folderu z game makerem jak źle to gdzie mam wypakować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Do folderu z grą/projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi