Mokrad Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam! Oferuje komponowanie muzyki do gier. Free. Tymczasowo. Próbka: http://w210.wrzuta.pl/audio/5pIhlnLziJq/sa..._probka_do_gier Wszelkich chętnych prosze o kontakt na: GG: 9858128 mail: Mokrad@poczta.fm yahoo: salvationtheory1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 A muzyka filmowa? Dasz radę zrobić mocny ciężki theme? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jakiś metalowy trochę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie obraź się, ale to jest słabe :| Choć nie zajmuję się tworzeniem muzyki, czasem siądę sobie do FL studio i śmiem twierdzić że potrafiłbym zrobić coś lepszego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 cos w stylu theme Batmana Tima Burtona z 1989r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Spoko. Dawaj. Poza tym to próbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chodzi ci o taki mroczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wgpmdqUEQRM http://www.youtube.com/watch?v=m0ktNxJ2CBk...feature=related Coś w tym stylu gdyby ktoś nie wiedział,tak mroczne,szybkie i mroczne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Spoko. Dawaj. Poza tym to próbka. Bardzo proszę: WRZUTA PS. Wydaje mi się że próbka powinna być właśnie mocna, aby przyciągać klientów... ale co ja tam wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 True. Lepsze;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Już słuchałem... raczej nie wiem ale zobacze i podesle link :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Niestety czegoś takiego nie udało m isię porządnie wykrzesac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nie chwaląc się, gitarę nagrywana własnoręcznie( Dean Vendetta 1.0 ) a reszta to już FL Studio. EDIT: Powinieneś porobić trochę za darmo( będziesz miał pewnie wiele zleceń ), nabierzesz wprawy i może będziesz jak Rob Westwood :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @up haha;D Tym tematem zdobyłeś +2 do ######sto**i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 W sumie fakt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @up haha;D Tym tematem zdobyłeś +2 do ######sto**i ######sto**i sie znaczy zaj#bi100ści? Bo tak patrze, patrze i nie wiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 czym nagrywałeś gitare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 no ######stości. A w czym wy robicie tą muzykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 fl studio, pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Gitara -> Roland Cube 40XL( kuzyna... :| ) -> Komputer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 spoko spoko, ale to jest wzmacniacz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 spoko spoko, ale to jest wzmacniacz. :P No pewnie się zdziwisz, ale wiem :P Program do rejestracji dźwięku nieznany... kuzyniak coś tam ustawiał - ja się w takie rzeczy nie bawię :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Skowron1993, zastanawia mnie, co by było, gdybyś dorwał jakiegoś dobrego grafika, skoro programujesz (o ile można to tak nazwać, mówiąc o GM-ie) nieźle, a i muzyka wychodzi ci całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 a skad wiesz, ze nie graficzy? Człowiek orkiestra normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Skowron1993, zastanawia mnie, co by było, gdybyś dorwał jakiegoś dobrego grafika, skoro programujesz (o ile można to tak nazwać, mówiąc o GM-ie) nieźle, a i muzyka wychodzi ci całkiem całkiem. Hehe, dzięki za komplement( jeśli miał to takowy być :D ). Mówiąc szczerze to mam jakąś dziwną tendencję do pisania silniczków/uproszczonych funkcji i dlatego napisałem sobie GUI, teraz pracuję nad silnikiem MMORPG Engine( nie jest to silnik tylko i wyłącznie MMORPG, jednak takową grę przykładową w zestawie kilkunastu lekcji zrobię ) i możliwe że poszukam poszukam jakiegoś ciekawego teamu który by mnie przygarnął/założę własny i zabierzemy się za jakiegoś MMORPG :) Zobaczymy jak to będzie :) @UP: Dobiłeś mnie xD Nie... nie graficzę :D Co za dużo to nie zdrowo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 to jest piękne skowronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @Skowron1993: lepiej załóż własny. Nie znajdziesz teamu, w którym nie byłoby programisty. A tak, to wystarczy znalezienie jakiegoś grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 A jak tam z autorem tematu? Jakieś zlecenia dostałeś, czy nadal zamierzasz brać pieniądze czy jednak narazie za free? ^>^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Wiesz... to do poziomow bardzie jtakich zrecznosciowych a to co ty dales to sie nadaje do pisoenki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tak korzystając z tematu... co powiecie o tym? KLIK! Ma to być wstęp do gry( pod ten początek podstawi się loga itp, a potem pewno menu przy rozpoczęciu akcji ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi