Elevator Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 w kazdej grze ktora zrobie nawet nowa bez niczego po kompilacji na exe i przeskanowaniu przez skaner online AVG i jeszcze jakis inny vir wykrywaja mi win32 Heur trojan szukalem w necie ale nie znalazlem info co to jest zanim wrzuce gre na jakies forum np Gmclan wolalbym miec jakies info o tym czy jest to grozny wirus czy te antywirusy sa do dupy i to nie jest wirus i czy da sie go jakos wyrzucic z mojej gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Pewnie fałszywy alarm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 prawdopodobnie tak ale czekam na dalsze wypowiedzi na temat tego wirusa bardzo interesuje mnie co on w ogl robi i jak sie go pozbyc jesli w ogl mozna, chcialbym umiec uargumentowac komus ze to nie wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 dzisiaj jak wysyłałem koleżance grę, to też miała jakieś tam ostrzeżenie, odziwo wysłałem drugi raz i hulało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Przeskanuj innym antywirem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Norton Antywirus też czepia się moich gierek, nawet jedną mi raz wykasował! Nie mam pojęcia co antywirusom nie pasuje w Game makerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrySec Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Nazwa wirusa Win32.Heur/Trojan znaczy dokładniej że w pliku mechanizmy heurystyczne systemu antywirusowego odnalazły kawałki kodu które mogą być potencjalnie nie chciane, albo być wirusami. Nic na to nie poradzicie, poprostu to ignorujcie, w waszych programach nie ma żadnego wirusa, jest tak także czasem podczas programowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi