karolo320 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Siema, otóż zrobiłem sobie do strzelanki odciski stóp i pomyślałem, że może się przydać początkującym :P https://gmclan.org/up7221_12_buty.html prosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Lepiej byłoby użyć surfaców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 a tutaj taka ciekawostka, nie umiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja do śladów używałem cząsteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 a tutaj taka ciekawostka, nie umiem :D https://gmclan.org/up539_12_buty_surface.html proszę, żadna filozofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 cząsteczek też nie umiem Huder, sprawdzilem na room_speedzie=1000 i na obiektach mam ~100 fps wiecej, do tego Twoje nie zanikają, co na mój gust będzie problemem w surfacach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Particle Generator 2.0 Posiada funkcję konwertowania cząsteczek na gotowy skrypt. E: surface mają sens dla dużej liczby śladów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 cząsteczek też nie umiem Huder, sprawdzilem na room_speedzie=1000 i na obiektach mam ~100 fps wiecej, do tego Twoje nie zanikają, co na mój gust będzie problemem w surfacach Nie chodziło mi o FPSy a właśnie o to by nie znikały, możesz sobie postawić nawet i milion tych śladów a FPS i tak nie spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 wiem. i dzieki za nauczenie surfacesów, teraz jakoś skapowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi