MXQ Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 programuję ją sam (z pomocą z GMClanu), a mam zaledwie niecałe 13 lat ;) śmieszy mnie to E:widzę ze na GMclanie dawno nic dobrego nie wyszło wiec trzeba zaczać coś robić : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 MXQ - wczoraj pomyślałem dokładnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To co Panowie? Bierzecie się za Battlefielda 4? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chociaż wracając do rozpuszczonych bachorów to najbardziej rozpuszczeni to są Ci co psioczą na YXE przez to, że "nie ma rygoru". Jakby YXE nie dał wam spokoju to byście psioczyli, że rygor potrzebny. ;) Pozdrawiam, ferrari4. what Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Mnie też to zdziwiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 moment, nie dostaliście banów? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja? Wypraszam sobie, ja nic nie zrobiłem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Za maga offtop temat zamykam. Bez dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi