Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 nutka suabizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 zycie zycie jest nobelom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 no zaśpiew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 wczoraj..... slaby slabyyyyyy bedzioom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dzisiaj... suabe suaabeee posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 OOOOOOOOOOOOOOOOOoooooo czasem chcesz se poczytac ale wszedzie tylko dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 musiałeś :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 zamknij sie antek to moj numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dawaj solówka, póki siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 NIE UMIE NO zestresowales mnie:/ caly song wpizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Hahaha, w końcu coś pozytywnego w tym temacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kto pierwszy kliknie Raport - przegrał życie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 @Anty, waxx http://www.youtube.com/watch?v=nA7nWXwK1ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Kto pierwszy kliknie Raport - przegrał życie :D . już przeigrał któryś ImTheLOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 już przejgrał któryś To ja :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 @ja jestem prawo antek podniosl batute i ja juz nic nie moglem zrobic zreszta co ja mowie nie moja wina ze sam nie umiesz zaspiewac pierdoło dupo ty smarku jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 @ja jestem prawo antek podniosl batute i ja juz nic nie moglem zrobic zreszta co ja mowie nie moja wina ze sam nie umiesz zaspiewac pierdoło dupo ty smarku jeden nieeeee no tak to nie bendziom 9inside joke0 nie moja inicjatywa to była lecz kompozytora Pierra Duttiego więc prosiłbym o posiadanie tegoż oto faktu na względzie (jednym lób wiencej) ale takich wyzwisk takiego wrzucania niee TEGO TO NIE DARUJE ZEBY MI TAKI GNUJ TU OBELGI NAGRZBIECAŁ ile masz czelności i odwagi, żeby starszemu dojeżdżać lub też młodszemu, bo nie znam wieku twego. spokuj zrob kolego, bo nie przeinacze zdania swego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dobra nie konczysz widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dobra projsze, ignorancja to twoje drugie PLECY (snap) edit: ale kolego, ja już upraszam o zakończenie sporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 stanczyk sie znalazl kawalarz jebany juzci skoncz lepiej dziadzie jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Teraz już nie zaprzeczę na słowo offtop :D Chylę głowę przed mistrzem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Haha, genialna piosenka :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Haha, genialna piosenka :D D Noo, i nawet na ciebie nie najeżdżali! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nie, wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nie, wcale. skowrony po suabemu nie rozumio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 a jak ptak ma rozumiec bencwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 END IT IS ON (EGEJN) dojbra, bydło: off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Cześć, co robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 dupa a nie on skonczyla sie wena kingkonga upraszam sie o rozejscie do swoich stodol i usadzenie dupska w celach spoczynkowych na dzisiaj koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zedytowałem, nie wkurzam adminów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi