TheMarcQ Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Forum:mine4craft forumNa forum wyjaśnione jest wszystko, co trzeba wiedzieć na temat serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Podoba mi się. W domu wbiję. E: Sam robiłeś str.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 phpbb3 i przerobiona emuza. A ficzery jak banner i czat to pluginy z bukkita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ktoś może wie, co zrobić, żeby móc się ruszyć? Pierwszy raz gram multiplayer i nie wiem o co chodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ktoś może wie, co zrobić, żeby móc się ruszyć? Pierwszy raz gram multiplayer i nie wiem o co chodzi :/ wpisz /register haslo by zabezpieczyc nick potem jak kolejnym razem wchodzisz wpisuj /login haslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dzienks : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Serw super. Na pewno będę grał nieraz, bo takiego szukałem. E:Chciało Ci się przerabiać phpbb3? Ja jak to miałem robić to wypieprzyłem wszystkie pliki i napisałem po swojemu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Mam po prostu za dużo czasu. Po za tym jedyne co zmieniłem to trochę rzeczy związanych z cookie i sesjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Popraw czat przez www, bo zamiast dodawć znak ucieczki przed ;, :, \, / usuwa je i to jest denerwujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Czat poprawie. Serwer ostatnio miał schizy, więc przez cała niedziele nie można było pograć. Teraz już wszystko pięknie działa i można grać ile się chce. (Jedyny mankament to to, że odcieli serwer z powodu niezarejestrowanej jeszcze wpłaty na ich konto. Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj serwer będzie on.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Solid_Owl bedzie szalec znowu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Serwer już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyvin12008 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Chętnie pogram, tylko że troszke mało ludzi jakos gra, a samemu nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 pisać /warp pomnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jutro o 13 eceny, gramy w piłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam pytanie, ten projekt architektoniczny to sam składałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Razem z innymi administratorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi