kt1117 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Będziesz ją sprzedawał głównie w Afryce i Ameryce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Ej no nie spamcie mija gra jest naprawde fajna będem ja sprzedawal na stimie cieżcie sie ze macie za darmo Och tak na pewno. Twoja gra jest epicka, wyczesana, zaczepista, w dechę, boska i.. Bóg wie co jeszcze. Ta epickość spowoduje miedzy innymi: -Zniszczenie Facebooka -Wyjście "Minecrafta" w wersji darmowej -Śmierć nyan cata -Ukazanie się kolejnej części "Zenek de Murzyn Kanibal" aka "Zenek de Murzyn Kanibal 2" -Wybuch 3-ciej wojny światowej -Wymarcie teletubisiów -Złapanie smerfów przez Gargamela -Hugo wróci do Polsatu -Mallo zostanie zbanowany i.... -...zostawi GMCLAN jak i inne fora w spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 a ja grałem w ten shit i powiem, że fajny :D ocena = banan/10.32 (tak samo nienormalna jak twoja gra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi