Gość adster Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Kulagion jest grą na podstawie reguł podobnych do Asteroids. Istnieją 2 tryby-SURVIVAL (wiadomo...), oraz CUSTOM GAME (ustalasz własne reguły rozgrywki). W survivalu chodzi o to, by przetrwać jaknajdłużej. W CUSTOMIE mamy takie opcje jak:przyspieszenie swojego statku (lub piłek, które Ciebie atakują), ustalenie czasu do NAGŁEJ ŚMIERCI i inne. Niestety gry nie ma do ściągnięcia teraz z powodów wymienionych w opisie tematu :( :( . Ale wyrażajcie swoje opinie. Postaram się w jak najszybszym czasie zamieścić downloada!!! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Jak mamy, do cholery jasnej, wyrażać swoje opinie, jeśli nie ma jeszcze gry?! Mamy dyskutować nad tytułem? Następnym razem najpierw uploadnij grę, a potem zakładaj temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 za 6 userow bedzie koniec swiata! :o --- widocznie mi sie pomylilo :P Tak, pomyliło ci się. Stanowczo. :D Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 mi sie gra podoba... ... to byl żart hahahahahahahah :P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 swietna gra ;) grafika troszke niemrawa ale dzwieki nadrabiaja ogolnie 9/10 :) to jest zart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gra wymiata. Wcisnęła mnie w fotel! TO NIE ŻART! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Po co topic bez gry? Ktoś tu sobie robi jajca :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jak chciałeś, żebyśmy ocenili grę bez jej ściągania, to mogłeś podać fabułę, bardziej opisać gameplay itd. :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zjechali go tak jak kiedyś mnie jak nie dałem linków...:] P.S: Gościu umie robić EDIT! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 P.S: Gościu umie robić EDIT! tongue2.gif Ale on nieedytował tego tematu :] . Wrzucił tak poprostu xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 imo topic do kasacji, zadnych materialow nie zaprezentowales w zwiazku z gra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Taaa racja-to był głupi pomysł (zamieszczanie gry bez gry :jezor:)! Nie mam internetu, gry nie mam jak przenieść na cudzy komputer. Zapomnijcie o tym-nie mam po prostu jak jej uploadować. Sorry za zamieszanie :dots: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Czekajcie, mam wizje gry... Przechodzę ją właśnie w myślach... Przechodzę... Przechodzę Fajne! 8/10 TO JEST ŻART Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Czekajcie, mam wizje gry... Przechodzę ją właśnie w myślach... Przechodzę... Przechodzę Fajne! 8/10 TO JEST ŻART To nie jest żart, to jest spam... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=562...6271&q=spam I wszystko jasne ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi