Markar Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Siemka. Znalazłem na necie pewien fajny symulator OE-Cake. Podobny trochę do powder toya i phuna, ale według mnie lepszy. Cała zabawa w nim to możliwość mieszania podstawowych substancji(tysiące możliwości) oraz wstawiania obiektów z obrazków(koty, owoce, itp.). Ja np. ostatnio zrobiłem sałatkę z: bananów, jabłek, sera, kotów... Link do pobrania: http://www.filecrop.com/OE-CAKE.html gra z przedostatniego linku działa u mnie. Link do wiki: http://oecake.wikia.com/wiki/OE-Cake_Wiki Przeczytajcie sobie instrukcję mieszania na wiki. Obrazki wstawia się przeciągając je do okna gry. Substancja z której jestem dumny, używam jej do owoców, zwierząt, itp.: VTMSEBD PS gdyby ktoś wynalazł klej to niech powie recepturę :) EDIT: w wiki był klej: MLV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Fajne,jak się już ogarnie mixowanie to super zabawa! Widziałem na filmikach różne śmigła,jak zrobić takie zawiasy na których by się kręciły? Edit: mix na płynne paliwo @F Edit 2:masz lepszy klej MP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Z tymi zawiasami to zobacz łączenie cząstek: http://oecake.wikia.com/wiki/Other_techniques Płynne paliwo można też zrobić miksując po prostu tylko F. Klej rzeczywiście lepszy, lepiej trzyma :D PS czemu tak mało osób pisze? Przecież to cudowna gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja nie piszę, bo nie działa niestety. A chciałbym przetestować. Błąd takiego kalibru: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ściągnij ze strony microsoftu c++ redistributable pack, powinno pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 To samo, chociaż nie uruchomiłem ponownie kompa. :D (a trzeba? :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie wiem czy trzeba, szkoda że ci nie działa, poszperaj jeszcze na googlach może znajdziesz rozwiązanie. Jak się zamyka temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mi się wydaje, że potrzebujesz nowego (wersja 3.5 - 4.0?) Microsoft .Not Framework Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 też bym chętnie sprawdził, jednak gdy włączam pokazuje, że wyczerpałem czas dema. Winię za to niestabilną jeszcze ósemkę, lecz na przesiadkę spowrotem na XP-ka nie mam jeszcze ochoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja zauwazyłem, że jeśli coś może nie zadziałać, to u Ferrari'ego nie zadziała. ;) E:@Chell-Nie wracaj do XP- u mnie też expired. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tak, stare dobre przysłowie. "Jeśli coś może nie zadziałać, to u Ferrari'ego nie zadziała." ;) Prawie zawsze się sprawdza. Kiedyś miałem problemy z nowszymi wersjami The Powder Toy, maksymalnie stara wersja + roślina, kwas i parę nowych bloczków. Ale to zwalczyłem. Jeszcze są problemy z MineCraft'em. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Na expired jest prosta rada. Trzeba zegar ustawić przed 5 NOVEMBER 2008. To nie wina ósemki, po prostu to jest trial, a firma upadła i nie da rady zdobyć full. Zmieńcie datę, warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Jak tam sie miesza te wszystkie substancje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Pisze na wiki. Tu dam swój opis. 1. Klikamy ESC. 2. Wpisujemy kombinację substancji, każdy materiał ma swój skrót klawiszowy. Np F dla fuel. Czyli wpisujemy np. EMBL. EMBL to mieszanina elastic, mochi, brittle, light. 3. Klikamy ponownie ESC. 4. Cieszymy się z nowo wyprodukowanej substancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Działa to w wersji 1.1.1b? Bo u mie nic sie nie dzieje po kliknięciu ESC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Działa. A robić wcale się nic nie ma. Nie wyskakuje żadne okienko, czy cuś. Po prostu wpisujesz. PS: moje arcydzięło, Toaleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Czyli coś nowszego trzeba ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Postępujesz według instrukcji czy nie sprawdzałeś w ogóle całej instrukcji od początku do końca? Ja ma 1.1.2b i działa bez zarzutów. Nie patrz na nic, zrób tylko instrukcję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Postępuje wdg. instrukcji. Naciskam ESC, potem po kolei jakieś litery, znowu ESC i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dziwne. Ja tak robię i mogę już szaleć z nową substancją, naniosłeś ją na planszę w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 User's cały czas jest zielone. A nie powinno żadne okienko po naciśnięciu ESC wyskoczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Lol, user's nie ma się zmieniać. User's to jeden z materiałów. Po ukończeniu instrukcji nie zmieniaj materiału tylko nanieś na planszę substancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Ja odkryłem że jak się zmiksuje dwie substancje: FJ i BHM i doda do siebie to się zaczynają kręcić powietrzu :D EDIT: MPD jeszcze lepszy klej D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 UJE jest fajne. E:Odkryłem proch strzelniczy:VFP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi