referee100 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zrobiłem w Wordzie w dwa dni takie coś, co może pomóc począktującym użytkownikom Game-Makera. Zapraszam do lektury :] . Tutaj jest link. Ściągnijcie dokument "GAME MAKER". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ciekawy pomysł. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że całość jest zdecydowanie niedopracowana. Po pobieżnym przeglądnięciu zwróciłem uwagę przede wszystkim na ten komiczny pomysł z powtarzaniem klatek w spricie, no i na te "duszki"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Solidne! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandhi Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Bardzo Solidny Poradnik :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Znowu te duszki! Wiem, że sprites to też są jakieś magiczne stworzonka, ale apel do wszystkich tłumaczy: nie używajcie "duszków"! Co najwyżej "obrazków", ale najlepiej zostawić to jako sprity. Poza tym znów mamy powtarzanie klatek w animacji. Zamiast tego proponuję użyć image_speed=0.5 w event create. No i Draw przetłumaczone jako "Wygląd"? :P Może "remis", bo tak też można to tłumaczyć. :P Ale, gdy poprawisz błędy będzie to bardzo dobry poradnik. Tylko pogratulować. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ojjj czepiasz sie :) A poczatkujacym to nie bedzie przeszkadzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ta, a potem będą pytania typu: "dalem duszka do wyglond i mnie go nie rysuje!!!!!!!!11111 POMUSZCIE!!!!!!!!11111" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ten poradnik (albo jak to można nazwać) jest nawet, nawet.Kiedy następna część :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Ten temat jest dosyć stary, ale co tam. Jak się postaram, to być może drugą cześć zobaczymy za trzy dni. Weny niestety brakuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamek1994 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 EJ mam taką prośbę.Czy mugłbys to zrobic w wordzie 97 albo w notatniku bo mi nie konwersuje grafiki i nie wiem co mam kliknąć.z góry dziękuje.Możesz to wysłac na e-mail kamek994@wp.pl EJ mam taką prośbę.Czy mugłbys to zrobic w wordzie 97 albo w notatniku bo mi nie konwersuje grafiki i nie wiem co mam kliknąć.z góry dziękuje.Możesz to wysłac na e-mail kamek994@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Fajny poradnik :) Ps mogłeś dać w pdf-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 bardzo pożądny poradnik. ale znalazłem błąd : even step opisales tak : 'co obiekt ma zrobić podczas chodzenia (poruszania się)' , nie do końca :D step to jest event ktory wykonuje akcje co stepa ;p wcale nie musi sie poruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masher Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Fajny poradnik. Czekam na druga czesc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dobry Poradnik. Czekam na drugą część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi