Czarny Ass Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Nie mogę znaleźć uploaderu gdzie nazwa się zmienia na "s7df98sa7fusyf8s7", tylko zawsze dopiero po pobraniu jest poprawna, no i nie można otworzyć np tekstu w przeglądarce. Póki co tylko Gmclan spełnia wymogi i w 50% wklej.org. EDIT: Zapomniałem o ograniczeniach w rozszerzeniach. :( Czyli gmclan.org spełnia moje wymogi w 66,66%, a wklej.org w 33,33%. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 co do ograniczeń w rozszerzeniach, to spakuj w *.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ma być to plik, który można otworzyć w przeglądarce i o konkretnym rozszerzeniu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Ja nie mogę. CBA, FREEHOST i kupa innych. Co z tego, że tam mają być stronki, nie możesz wrzucić czegoś inszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Pytanie zasadnicze - po co ci to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi