Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Mam pewne pytanie. Zainstalowałem PlayOnLinux i na dysku obok mam steama z pobranymi 15 gigami. Owy POL ma to jednak gdzies i instaluje mi nowa wersje, bez tych gier. Pytanie brzmi - da sie zmienic sciezke steama w PlayOnLinux? Jesli tak to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Domyślnie pol zapisuje instalki w swoim prefiksie wine, jak wejdziesz w katalog domowy i wciśniesz ctrl h to zobaczysz masę ukrytych plików. Interesuje cię folder .playonlinux. Natomiast nie wiem jak się to zmienia. Doktorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Chyba ta lampka mu się zepsuła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Po prostu wystarczy zrobić do linkowanie / przegrać któryśtam katalog ze Steam - Tylko nie wiem który, bo nie chce mi się pobierać moich gier Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Października 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 FEEERVUUUŚ! JAKI TO JA JESTEM GŁUPI! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Wiemy! W Steam masz katalog w którym przechowywane są gry - można najprościej zerżnąć te gry za pomocą kopiuj -> wklej do wersji Linuksowej Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Października 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Zlinkuje to, bo caly problem w tym, ze nie mam wystarczajacej ilosci miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi