Maximal Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ano porzebuję spolszenia do MKPortalu, szukałem w sieci, ale jedyne linki, które znalazłem prowadzą do nieistniejących stron. Posiada ktoś? Z góry thx za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 MKPortal Polish LangPack by Frano Wcisnąłem na swój serwer, aby ułatwić ci życie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Dzięki pietrusie :D Jesteś wielki ;) Mam jeszcze pytanie: jak pozbyć się "krzaczków"? Wiem, żę trzebabyło gdzieś ustawić kodowanie, tylko nie pamiętam gdzie... PS: Buuuu, i dlaczego to spolszczenie jest wybrakowane? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 PS: Buuuu, i dlaczego to spolszczenie jest wybrakowane? :(Innego chyba raczej się nie znajdzie, a to było na oficjalnej stronie mkportalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mam jeszcze pytanie: jak pozbyć się "krzaczków"? Wiem, żę trzebabyło gdzieś ustawić kodowanie, tylko nie pamiętam gdzie... W nagłówku ;) PS: Buuuu, i dlaczego to spolszczenie jest wybrakowane? sad.gif Bo jest do wersji 0.6 a ty masz zapewne 1.1 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 W nagłówku ;) Tzn? =D Bo jest do wersji 0.6 a ty masz zapewne 1.1 :P Prawda =D Czyli rozumiem, że trzeba sobie samemu spolszczyć? PS: Sly, a Ty na stronie Bractwa Cienia sam spolszczałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja najpierw ściągnąłem wersję 0.6 i potem przerabiałem do 1.0. W panelu portalu można edytować cały szablon razem cssem więc wejdź w Portal CP -> Zarządzanie skórkami -> Edycja szablonu -> Edytuj sekcję (przy Nagłowek MKPortal). W <head> daj: <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /> i już. Teraz tylko poprawienie wersji językowej, też poprzez panel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki Sly :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi