Compi Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Tytuł: Ethernal Gatunek: Rogue-like action rpg Opis: Zawędrowałeś w zapomniane korytarze pod Esgardią. Wiele legend i przesłań mówi, że gdzieś głęboko znajduję się Ethernal. Jedni mówią, że to starożytny pierścień, drudzy, że to boski artefakt dający nieśmiertelność. Nie wielu jednak miało odwagę zapuszczać się w te rejony ze względu na wysoką umieralność spowodowaną dużą ilością czarcich kreatur. Wersja demo zawiera jedno podziemie, trzy rasy i losowo respiące się potwory. Tę grę robiłem dawno temu, ale dopiero teraz znalazłem gm6 i postanowiłem, że to odkurzę :P M - Minimapa Download: https://gmclan.org/up3899_4_ethernal.html Rozmiar pliku: 2,22 MiB (migibita :P) Autorzy: Programowanie: Lord Compi, PsychiX (Fireball Engine), Autor: Textboxa, Ataku a'la Tibia, Mgły (Nie pamiętam kto to, ale dziękuję. Bez was wyglądało by to inaczej) Fabuła: Lord Compi Grafika: Lord Compi, NetHack, Ultima, EUO Muzyka: Starodawny MIDI, Bóg jeden wie skąd Screeny: Gra kończy się w momencie dostania się do Kopalni Koboldów i dotknięcia magicznej kuli (powodzenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Kto mi poda tytuł tego MIDI dostanie ciasteczko. A sama gra wydaje się ciekawa, choć trochę skomplikowana jak na początek. Dość szybko padam niestety, więc zbyt wiele nie obejrzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Kto mi poda tytuł tego MIDI dostanie ciasteczko. A sama gra wydaje się ciekawa, choć trochę skomplikowana jak na początek. Dość szybko padam niestety, więc zbyt wiele nie obejrzałem. Proponuje używanie fajerbolla (2 na alfanumerycznej). Ołtarzyki dodają ładunku do tego skilla. Jeżeli komuś laguje (poniżej 600 MHz proc) to z powodu obszernej mapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Grafika mi się podoba, a MIDI jest prześwietny. Ale - tak, jak pisał Explosivo - "trochę skomplikowana jak na początek" :) 600 post! Yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 A co z cage ? bo widzę że się już wziąłeś za inny projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 A co z cage ? bo widzę że się już wziąłeś za inny projekt. CAGE jest na Uxie, a windows nie ma dostępu do ext3 :( A na razie mi Win potrzebny, a Linuksa nie mogę zainstalować bo się wszystko sypie (padaka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brox Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nie wiem czemu ale mi nie działa. Ciągle wyskakuje "Program przestał działać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Grafika mi się podoba, a MIDI jest prześwietny. Ale - tak, jak pisał Explosivo - "trochę skomplikowana jak na początek" :) 600 post! Yeah! 601 postów (4.28 postów na dzień) Ogarnij się bedziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie wiem czemu ale mi nie działa. Ciągle wyskakuje "Program przestał działać". Z jakiego Windowsa korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brox Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Windows 7 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 20 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 I co podoba się? Kontynuować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi