webmaster2012 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Potrzebny grafik pixel art lub komiks. Oferuje pieniadze. Do stworzenia ponad 50 plansz z komiksem o wymiarach 640x480. Pixel art to grafiki budynków, przedmiotów, postaci animowanych 4 klatki ruchu, elementów otoczenia w 2D rzut z boku. Kilkaset grafik. Mamy materialy - szkice i opisy. Oferuję dodatkowo współpracę przy innych projektach, wspólne wyjazdy itp. Perspektywa pracy w profesjonalnym biurze. Zlecenie na popularnych serwisach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Płatne odgórnie, nikt Ci nie wierzy pakło, że za cokolwiek zapłacisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wiadomość o płatnościach zniknęła natychmiast :) Paqu, weź napisz porządną umowę o dzieło a będziesz bardziej wiarygodny, naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Płatne odgórnie, nikt Ci nie wieży pakło, że za cokolwiek zapłacisz. Jasna sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Jasna sprawa :) Whoops, pisałem na systemach gdzie nie bardzo mam czas na przeczytanie czegokolwiek. Żadne usprawiedliwienie, wiem. THX anyway ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 A za cóż go zbanowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 za bycie Pakłem i za tą książkę o GM będącą zbitkiem artykułów z GMClanu, którą reklamował jako całkowicie swojego autorstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Co jeśli to nie był on? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 webmaster2012 (1:00, 13.09.11): moze ktos zmieni moj nick na Paqo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 za tą książkę o GM będącą zbitkiem artykułów z GMClanu, którą reklamował jako całkowicie swojego autorstwa. To chyba wbrew prawu...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No tak. Ale administracja go tylko postraszyła zamiast iść do sądu i Pakło wycofał możliwość kupna książki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Słusznie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Ale takich rzeczy nie powinno się odpuszczać... Gdyby nie przez mój wiek to z chęcią bym się już kilka razy sondował. Ale oczywiście nikomu (chodzi o rodziców) nie chce się trochę potrudzić żeby np. dostać odszkodowanie i takie tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Pakła można by z torbami puścić ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ale po co ? Najlepiej zostawić go w spokoju, i nie dać mu możliwości powrotu na forum. I tak nasze gadanie raczej go nie zmieni i, i tak będzie robił co chciał. Jak komuś coś jeszcze ukradnie/wykorzysta kogoś, to i tak nic nie będziemy raczej mogli zrobić w tej sprawie. Nie znałem go... ale gardze takimi ludźmi, którzy wykorzystują innych dla własnej sprawy. Paqo(czy jaki tam masz nick), jeśli to czytasz, dla mnie jesteś zwykłym śmieciem, kradnąc prace innych i podpisywać się pod nimi... To tyle odemnie na twój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ale autor tematu to Paqoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dark Fail ^^ and Face Palm for me please :lol: Sry nie ten temat.Myślałem że to inny temat, i sprawdziłem posty których nie czytałem. Następnie napisałem swojego, ale może zostać wystarczy drobny edit. edit* To co pisało na samym dole mojego wcześniejszego posta, miało być do tego tematu: Pomoc nieznajomemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi