D!4bl0 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam mam problem, mam kod: <table width="500" border="1"> <tr width="500"> <td width="500"> <table width="240" align="left" border="1"> <tr> <td> xxx </td> </tr> </table> <table width="240" align="left" border="1"> <tr> <td> xxx </td> </tr> </table> <table width="240" align="left" border="1"> <tr> <td> xxx </td> </tr> </table> </td> </tr> </table> jednak ostatnia tabela a mianowicie: <table width="240" align="left" border="1"> <tr> <td> xxx3 </td> </tr> </table> wystaje poza obszar główej tabeli zamiast wyswietlic sie nizej w nowej linni czemu ? wstawiam tez obrazek jak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Września 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 240 * 3 > 500 Albo daj w procentach, albo zmień wartości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heaven Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam mam problem, mam kod: <table width="500" border="1"> <tr width="500"> <td width="500"> <table width="240" align="left" border="1"> <tr> <td> xxx </td> </tr> </table> <table width="240" align="left" border="1"> <tr> <td> xxx </td> </tr> </table> <table width="240" align="left" border="1"> <tr> <td> xxx </td> </tr> </table> </td> </tr> </table> jednak ostatnia tabela a mianowicie: <table width="240" align="left" border="1"> <tr> <td> xxx3 </td> </tr> </table> wystaje poza obszar główej tabeli zamiast wyswietlic sie nizej w nowej linni czemu ? wstawiam tez obrazek jak to wyglada Niestety obrazka nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Daczego tworzysz tabele w tabelach? Nie możesz przypisać wartości w <td>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Bo nową linię robi się za pomocą <br/> a 3*240 > 500. Można też zmienić za pomocą CSS sposób wyświetlania znaczników table (z inline na block) i wtedy powinno być tak jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi