Roki Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Tytuł: Blast Me Gatunek: Logiczne Opis: Gierka napisana na silniku Xenon Core :) Polega na zbijaniu bąbelków, aż wszystkie znikną z mapki. W zipie znajduje się gra, kod gry oraz 2 paczki map: Tutorial i paczka mojego brata. W sumie to moja pierwsza gra w C++ :D Download: Klik Rozmiar pliku: 4303KB Autorzy: Programowanie: Roki & Psichix Grafika: Roki + GUI Psichix'a Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 po zniszeniu jednej bąbelki nie da się dalej grac :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jak to? U mnie, u brata i paru innych osób działało normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 MXQ - to jest tak zrobiona gra, żebyś za jednym ruchem/lub więcej zrobił tak, żeby pyknąć wszystkie bąbelki. Masz określoną ilość ruchów o ile się nie myle ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dokładnie :) Ilość ruchów jest w lewym górnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Po pojawieniu się loga "Xenon Core" gra się wyłączała. Musiałem usunąć ukryty plik sue w folderze z kodem. Przydałoby się umieścić gdzieś stosowną informację. Pomysł na grę dobry, z wykonaniem mogłoby być troszkę lepiej. Ale jak na pierwszą grę w C++, chylę czoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi