nadii Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Gnyska Niema jego strona w którym o tym pisze lub pisało www.hmmt.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Chyba kiedyś wróci. (cierpliwość jest cnotą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadii Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 niewiem coś wykombinuje ... chyba, ale teraz tworze gre, i już mam stworząną 1 postać w 75 %, brak cieniowania, ręce nadal z enginu, feler 4 palce i tak chyba zostanie. Moge dać mój engin to znaczy szkielet każdej postaci w mojej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 trele morele... jak ściagaleś engine Xtreme3d z tej strony to włącz go w gamemakerze, zrób zapisz jako, nazwij jak chcesz, pliki z rozszerzeniem lib wgraj do folderu lib w katalogu głównym game makera i milej zabawy, na tym zapisanym na nowo pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remx Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 CO do progsow 3D a dokladniej Xtreme3D mam to i po odpaleniu tegoz dema co jest wraz z tym (arkanoid bodajze) gra mi ledwo zipie 3-4 klatki na sekunde zgroza :( jaki powod tego moze byc ?? mam C900 128ramu 32MB karte Q3 mi smiga a tu taki arkanoid niechce :( tak samo jest z pewna gra Aliens czy jakos tak chyba z all OpenGL bo to samo sie dzieje z przykladami ogniska i lustra :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Jeśli chodzi o Aliens, to w najnowszej wersji mam tak samo (wcześniej było normalnie). Bodajże to wina sterowników choć nie wiem. Ja tam bardziej polecam GM Irrlicht bo jest potężniejszy, szybszy i w ogóle, ale o wiele bardziej skomplikowany w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi