Piotrek1910 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Siemka mam helikopter o taki i chciałem żeby ktoś zrobił mi do niego ruch śmigieł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ej no weście niech ktoś mi to zrobi proszę was ADD:100 post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 1) Nie bądź taki niecierpliwy, ja na swoją prośbę Raymana już czekam całkiem całkiem, a ty nie możesz kilku godzin wytrzymać? 2) Nie pisz 2 postów pod rząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Weście? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 To jest na tyle proste że możesz sam zrobić. 1.Włącz gimpa. 2.Wytnij śmigła. 3.Napraw to co wyciąłeś na śmigłowcu(rozsmaruj kolor na przykład). 4.Włóż w gm'a obie grafiki. 5.W obiekcie śmigłowca daj do draw jesgo rysowanie. 6.Daj do draw rysowanie śmigła. 7.Co step zwiększaj image_angle śmigła. 8.Ciesz się swoim dziełem. 9.Jak nie masz full gm'a to sobie kup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Albo zrób kilka screenów z taką samą pozycją helikoptera, tylko z inną pozycją śmigieł, i połącz je w jedną animację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Animacja zajmuje troszkę miejsca, lepszym rozwiązaniem jest animowanie w kodzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 2.Wytnij śmigła.Ale czym wytnąć w tym gimpie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nie musi być gimp, po prostu zaznacz śmigła, wytnij je i wypełnij brakujące części śmigłowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja jednak nie umiem tego wyciąć wytnij mi a sam zrobię resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Masz w załączniku. Nie jest to może jakieś ładne, ale raczej w skali 100% używał tego nie będziesz, pomniejszone wygląda ładnie. EDIT: nie jestem grafikiem i raczej się więcej po mnie spodziewać nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi