kasmilus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jak zrobić tak, że gdy w roomie bedzie 7 objektów to ma sie coś stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jedna zmienna, chwilka myślenia i gotowe. Nie uwieże że jestes Advanced Member i nie potrafisz posługiwać się zmiennymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jedna zmienna, chwilka myślenia i gotowe. Nie uwieże że jestes Advanced Member i nie potrafisz posługiwać się zmiennymi. O, Hobik jest Advenced Member i ma problem ze zmiennymi, wyrażeniami matematycznymi, mysleniem i językiem polskim... ;p Kasmilus: Jeżeli są to obiekty jednego typu: if instance_number(obiekt)==7 { //jakieś akcje } A jeżeli chodzi o ogólną liczbę obiektów: if instance_count==7 { //jakieś akcje } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Micanser no to mi uwierz nie było mi potrzebne to nie używałem nigdy zmiennch no może czasami. Dark Maximal Coś mi to niedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Micanser no to mi uwierz nie było mi potrzebne to nie używałem nigdy zmiennch no może czasami. Dark Maximal Coś mi to niedziała A co się dzieje konkretnie? Wyświetla jakiś błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie poprostu gra leci jakby kodu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A wpisałeś jakieś polecenia między nwiasy? I w jakim evencie to umieściłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No nie jestem takim idiotą żeby nie wpisać a umieściłem to w create. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 No nie jestem takim idiotą żeby nie wpisać a umieściłem to w create. Ja wcale nie twierdzę, że jesteś idiotą, po prostu się zapytałem :) A ten kod daj w Step, nie w Create. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Wiem że nie twierdzisz że jestem idiotą ale tego że to napisałem można było sie domyślić zaraz to sprawdze. EDIT Działa dzieki dark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi