pan123 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 dużo osób wie chyba co to system uploadu ja uploaduje plik ty go pobierasz ... są od tego różne fora jak darkwarez.pl z których ludzie za każde twoje pobranie gry, filmu dostają kasę a ty nawet o tym nie wiesz :) istnieje wiele takich serwerów na których można zarobić nawet 1 000 $ na miesiąc ale siedząc przy tym 8 h dziennie i wstukiwać cały czas linki na fora ... to bez sensu ... osobiście znalazłem ... takie serwery na których stawki są zaskakujące ... ;) tyle że przed pobraniem twojego pliku użytkownik musi np wypełnić ankietę pliki z tego serwisu wysyłamy ... np 1 mb ... coś w tym stylu żeby nie było dużo pobierania chciałem tylko tu skrócić i właśnie myśląc napisałem mega poradnik dotyczący get4file.com w którym znajdziecie dowody wpłat z tego miesiąca ... strony o get4file.com , parę sposobów zarabiania i 1 unikalny na ogół nie znany przez nikogo dzięki temu zarabiasz nawet 9 $ w 40 minut na to są dowody ! w poradniku znajdziecie dosłownie wszystkie informacje po których będziecie zarabiać mnóstwo kasy i nie ja nie oczarowuje i nie uciekam wypłacić można już od 15 $ więc jest to śmieszna cena którą dzięki moim sposobom uzbieracie w 1 dzień polecam nawet aby ktoś pobrał i napisał " tak ten poradnik to nie żaden fake ... on ma racje " hmmm ale no cóż nie jestem jakimś dobroczyńcą .. choć chciałbym robię to dla was ale nie mówię że nie będę miał z tego korzyści ... chcę tylko abyście tak jak inni pobrali mój poradnik z tej właśnie strony na której zarabiam a ja za to dostanę kasę a potem gdy wy przeczytacie będziecie zarabiali tyle ile ja ^.^ więc pod spodem przedstawię wam 5 zdjęć które pomogą wam pobrać ten poradnik ( bo przyznam że na początku klikałem w nie tą ankietę co trzeba :D i nie mogłem pobrać za darmo plików z get4file.com a więc jak pobrać mega poradnik !! next next next next download : http://get4file.com/file/aFc998FcF7Dc/mega_poradnik.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Tak, ale na warezach kasa idzie szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 napisz tego posta jakoś czytelnie bo to jakieś zdania bez składu, nawet nie wiem co chcesz nam przekazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 jak ma być lepszy skład pisałem to na szybko fakt :D ale myślę że przekaz ma prosty :D abyście pobierali poradnik jeżeli macie taką chęć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 już myślałem że pakło założył ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Haha, ja też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi