Jaklub Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Siema :) Podesłałbyś .gmk z Twojej gry na ligę? Bo fajne efekty zrobiłeś, zerknę jak i się naucze też takie robić. Nie będę udostępniać, tylko sprawdze. https://gmclan.org/up444_14_krople.html jest tu wszystko czego nie powinno być: powtarzające się zasoby, złe nazwy, klocki, niezoptymalizowany kod, efekty robione za pomocą obiektów, etc traktować jako przestrogę ps. postawiłem sobie jedną gwiazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 To jak żarcie z Maka- wiesz że kupa w środku straszna, ale efekt końcowy i smak pozytywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a nie będziesz miał w .gmk? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ściągnij sobie GM8.1 lite i exportuj z pliku zasoby za wyjątkiem fontów i ustawień, to będziesz mógł sobie importować w starszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ściągnij sobie GM8.1 lite i exportuj z pliku zasoby za wyjątkiem fontów i ustawień, to będziesz mógł sobie importować w starszych. No niewiem, jak ty dałeś takie coś z twojej gry, to mi nie działało. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nie wiem czy zadziała np w GM7 bo tam zasoby mają inne rozszerzenie chyba ale do GM8 działa jak należy. EDIT: Chodzi ci oto: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=27017 ? żeby ten trick zadziałał to trzeba: 1. importować zasoby 2. dodać 2 fonty o nazwie fontMenu ( tahoma size 7 ) oraz fontHud ( arial size 8 ) 3. zapisać jak ci wywaliło błąd z nierozpoznanym dźwiękiem to najwyraźniej nie zapisałeś pliku i próbował szukać folderu z muzyką w tempie. a jak błąd z fontami to nie zrobiłeś punktu 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 nie wiem czy zadziała np w GM7 bo tam zasoby mają inne rozszerzenie chyba ale do GM8 działa jak należy. I use only Game Maker 8 Pro.Niewiem czemu, jednak bądź co bądź niechodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 proszę bardzo, robiłeś najwyraźniej coś źle, specjalnie się pofatygowałem żeby sprawdzić czy faktycznie mi to zadziała i zadziałało: https://gmclan.org/up539_4_retro_source_GM8.html , polskie znaki padły bo GM8.1 ma inne formatowanie czcionek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zwracam honor. ;) Rzeczywiście chodzi w 100%, dzięki za fatyge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 jednak nie działa w 100% GM8 inaczej numeruje instacje w stosunku do GM8.1 przez to nie działają przyciski :( później poprawię poprawione :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 omg to rypie musk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi