Japanstache Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Dachy - istna poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 musi być więcej mniejszych domków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 a namiety nie pasują, nie są cieniowane i nie mają teksturki, chyba, że ich jeszcze nie skocczylas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 a namiety nie pasują, nie są cieniowane i nie mają teksturki, chyba, że ich jeszcze nie skocczylas Nie, na razie to tylko koncept. Dużo tam budynków nieskończone jeszcze. Zastanawiałam się tylko czy namioty pasują, nie wiem czemu, ale w ogóle nie kojarzą mi się słowiańsko i to dla kupców, tylko namioty ze skór gdzieś na północ, może u Wikingów. :/ I gdyby nawet miały być takie namioty, to z czego? ze skór, z płótna? i czy kształt bardziej prostokątny, czy strzelisty, bo ten błękitnawy to mi się bardziej turecko kojarzy, a żeby nie wyglądały jak indiańskie z kolei. I czy kolorowe czy wszystko beige i ekri? A dachy niestety wymiękłam i przybrudzałam w PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ten czerwony nie pasuje. Niebieski pasuje (przynajmniej na turniejach były XIII / XVw.) A co do słowian to namioty miał taki kształt: Tylko bez tych ozdobnych pali i były z białego płótna. W późniejszych wiekach miały różne kolory i były oczywiście też z płótna, a kształt był zbliżony do tego niebieskiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ten czerwony nie pasuje. Niebieski pasuje (bynajmniej na turniejach były XIII / XVw.) A co do słowian to namioty miał taki kształt: http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Czepiasz się szczegółów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Nie takie znowu szczegóły, ale 'imbecyla' mogliby sobie darować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi