piotrex1995 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nie wiem jak zrobić taką mapke jak jest w GTA:SA ta w lewym, dolnym rogu ekranu, pomóżcie mi, jak zrobić coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 W downloadzie jest kilka przykładów na zrobienie redaru, poszukaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Przeszukałem download i nie znalazłem tego radaru :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jest napewno bo kiedyś sciągałem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Raczej nie ma już w downloadzie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale Ci chyba chodzi o taki radar: a mi chodzi o taki jak jest w GTA:SA czyli taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Raczej nie ma już w downloadzie ;p . Uch, ale problemy stwarzacie -_- Na szczęście mam na dysku przykład stworzony przez Zakola ( mam nadziej, że się nie obrazisz jak go udostępnię? ). Radar by Zakol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale mi na GM 6.0 i 6.1 gry nie działają tylko na GM 5.3A :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale mi na GM 6.0 i 6.1 gry nie działają tylko na GM 5.3A :( No to trzeba przerobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 próbowałem zrobić to na GM 5.3A czyli obrazki i te skrypty kopiowałem a obrazki też, ale jednak to mi nie wyszło to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ale pojawia się jakiś błąd? Jak tak, to napisz jaki ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ten błąd jest bardzo długi a jego treści nie da sie skopiować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 To przepisz, jasnowidzami nie jesteśmy. Albo zrób screenshota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A njaprościej to zaznaczyć, żeby gra tworzyła plik game_errors.log :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Treść błędu: FATAL ERROR in of Draw Event for object object_radar: draw_sprite_ext(iii.sprite_index,0,object_tlo.x+60+((iii.x-obiekt.x)/skala),object_tlo.y+60+((iii.y-obiekt.y)/skala),1/(iii.sprite_width/ikonki),1/(iii.sprite_height/ikonki),0,c_white,1-(point_distance(obiekt.x,obiekt.y,iii.x,iii.y)/(50*skala))+transparent/100); // rysowanie sprite'a o podanych właściwościach position 274: Wrong Number of arguments to function or script. Chyba tak było ale nie jestem pewny bo to przepisywałem, pamiętajcie że kopiowałem wszystko z GM 6.1 na 5.3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zla liczba argumentow dla funkcji lub skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Możliwe bo ja zapisywałem obrazki i kopiowałem skrypty z GM 6.1 na GM 5.3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Skrypty trzeba zrozumiec, a nie je bezmyslnie kopiowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Skrypty trzeba zrozumiec, a nie je bezmyslnie kopiowac.Zgadzam się, ale niestety wielu userów tego nie rozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi