Jins Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witajcie, Zastanawiam się czy warto TERAZ kupić klucz do GameMaker'a? Wiem jaka jest różnica między wersją lite, a 'standart' (pro) za ponad 110 złotych. Chciałbym LEGALNIE używać tego programu w pełnej możliwej wersji, ale nachodzi mnie pytanie: Czy warto TERAZ kupić oryginalną licencję? Dlaczego pogrubiłem teraz? a no właśnie dlatego że nie wiem czy za jakiś czas nie wyjdzie nowsza wersja GameMaker'a, do której klucz już nie będzie pasował...? Prawa? Działa to na takiej zasadzie, tak? Jeżeli kupię teraz GameMaker 8 Pro, a za kilka dni wyjdzie 9 (czysty przykład) to klucz już nie będzie mnie uprawniał do legalnego korzystania z nowszej wersji, zgadza się? Pozdrawiam Jinssss... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Stary klucz będzie działał na nowej wersji. Prawie na pewno. ale lepiej nie wspominaj tu o cracku, bo za to dostaje się bananka ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bedziom nie gadaj bzdur. Jak kupi klucz teraz to nie będzie on obowiązywał w wersji GM9. Teraz można kupić jedynie na GM8.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jins Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja nie wspominam o cracku, tylko o legalnej wersji GMa. A nie wie ktoś czy mniemana 9tka ma jakoś teraz na czasie wyjść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Na yoyo gmc spodziewają się go dopiero pod koniec 2012. GM HTML5 can export GM games to HTML5 to play on any website on any modern browser (expected late 2011). GM Studio ports GM games to IOS, Android and PSP (expected early 2012). GM9 is the next major Windows version of GM and the first to be cross-compatible with Mac (expected late 2012). GM8.xx are the minor updates to the current Windows version of GM (ongoing). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bedziom nie gadaj bzdur. Jak kupi klucz teraz to nie będzie on obowiązywał w wersji GM9. Teraz można kupić jedynie na GM8.X a to sorry :) Na yoyo gmc spodziewają się go dopiero pod koniec 2012. ale to są 2 lata. Kup ten klucz albo...<temat_tabu> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jins Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bedziom - crack odpada, gdyż chce żeby to było w 100% legalne. Warto zainwestować te 100 z kawałkiem i uzyskać możliwość sprzedaży swoich produkcji. HuderLord - wielkie dzięki. Skoro crack dopiero za tyle czasu to wydaje mi się że warto jest chociażby na ten ponad rok kupić sobie legala. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Jinsssss... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi