LolikZabijaka Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Przedstawiam Wam nowy serial LEGO, robiony przeze mnie i kolegów. Tym razem bez Ivony, a z żywym Dubbingiem, jest to pierwszy tego typu film wykonany przez nas więc początki mogą być ciężkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Załatw sobie porządny program do obróbki, chociażby po to żeby przyciszyć muzykę kiedy ktoś coś mówi. A i nadużywasz "przej**ane theme". Zainwestuj mniej w ciągłą muzę a bardziej w ciche dźwięki w tle. ogólnie to jest nawet okej. Powiedz tylko czy to zamierzony efekt żeby ten typ z walizką od samego startu mi się kojarzył z gościem z postala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Nie, sprawa niezamierzona, ale ten mój kumpel ogólnie tak wygląda, zawsze na czarno itp. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Cały czas leci głośna ta sama muza, zmienia się po 2 minutach i też leci cały czas (zero montażu) Do tego co chwilę ten sam dźwięk. Fabuła w sumie zerowa, wydaje mi się, że target wiekowy to 13 lat więc nie dziwię się, że mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Może być, ale zbezcześciłeś Sidneya Polaka :( On jest zbyt za######y na branie do serialu Lego. A ten dźwięk "tu tutu tuuu" pojawia się w złych momentach :? Ale reszta nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Cały czas leci głośna ta sama muza, zmienia się po 2 minutach i też leci cały czas (zero montażu) Do tego co chwilę ten sam dźwięk. Fabuła w sumie zerowa, wydaje mi się, że target wiekowy to 13 lat więc nie dziwię się, że mi się nie podoba. Sytuacja, która przedstawiona była w filmie wydarzyła się naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 wolałem historie spod bloku - moglibyście pełnometrażowy film nagrać : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Blok 13 był dobry, ale miał dwie podstawowe wady: -Ivona -I dziecinne elementy fabuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 -Ivona no, to był minus -I dziecinne elementy fabuły. a tu nie ma? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Może i są ale chodziło mi o to że tam bohaterowie byli zawsze grzeczni itp. a tutaj trochę ostrzejszych elementów chcę wprowadzić. Poza tym nie cały serial taki będzie, mówię to był pierwszy tego typu film jaki zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 -I dziecinne elementy fabuły. Pod tym względem teraz jest jeszcze gorzej chociaż tobie może się wydawać, że to jest "bad-ass" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Pod tym względem teraz jest jeszcze gorzej chociaż tobie może się wydawać, że to jest "bad-ass" +1 Blok był lepszy, bo jak wpadłem na jakiś odcinek to go do oglądałem do końca, a teraz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dzięki za te słowa, przynajmniej wiem że w dalszych odcinkach bedę musiał podnieść poprzeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dubbing jest w porzo, duzo lepiej sie tego slucha niz ivony, chociaz muzyka - poza momentem picia gdzie wlasciwie to pasuje - raczej wkurza. Jedna scena mnie rozsmieszyla (pouczanie o sikaniu). Osobiscie dodalbym wiecej dynamiki do animacji (dialogi to tak naprawde zbior stop-klatek, fajnie jakby postacie gestykulowaly albo mialy jakas mimike. Ale czaje ile z tym roboty :) ) Popracujcie wiecej nad scenariuszem i bedzie elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie ma sensu ciagle puszczanie muzy w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zróbcie modele lego/zajumajcie z lego star wars/innych lego szitów gierek i w animacji 3D robcie, bedzie przynajmniej jakosc I mimika, chociaz niejeden powie ze to nie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi