Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 i dla własnej przyjemności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Po co Wam ocena z informatyki? A po co ocena z religii? Żeby średnią podnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 A w przyszłym roku informatyki nie będziemy mieli. Na rzecz religii :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 wtf?! jak to : na rzecz religii? Jakim cudem? Przecież po 1 religia jest nieobowiązkowa, po 2 informatyka jest ważniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 pozdro dla rady rodziców :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Jest takie coś jak program nauczania i też na początku roku nauczyciel musiał wam przeczytać co na jaką ocenę jest wymagane, przeczytajcie sobie co jest na jaką, jeśli ocena wam się nie podoba to komis, wystarczy podważyć ocenę nauczyciela (wystarczy mieć jaja, a nie się rozżalać i płakać na necie jaka to wielka niesprawiedliwość się wam dzieje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 no nie wiem. Nam babka na infie nie czyta, co i jak. A na pytanie moje "co zrobić by dostać 6 na koniec?" odpowiedziała że powinienem postarać się w innych przedmiotach (no, to i tak powinienem to zrobić xD), bo informatyka nie jest ważna ( :huh: ?!), oraz, że w klasie 5 nie można dostać 6 z infy. Pomyślałem wtedy "to czemu mój kolega i moja koleżanka mają? :huh: "... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 To wbij jej do ryja, że programowanie na poziomie, jaki umiesz bedzie w liceum i jakbys umial np. z matmy to co bedzie w liceum to na bank bys mial 6 itd itd. Wymyśl coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ale programowania na takim poziomie nie będzie w liceum. Wątpię, żeby gdziekolwiek uczyli programowania na poziomie bedzioma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 No i co z tego? Teoretycznie 6 powinno się dostać w 4 klasie jak się przyniesie sformatowany dokument z Worda albo prezentację z PP :P Game Maker (nawet podstawy GML'a) jest wysoko ponad programem nauczania w podstawówce. HTML tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 wtf?! jak to : na rzecz religii? Jakim cudem? Przecież po 1 religia jest nieobowiązkowa, po 2 informatyka jest ważniejsza Religia jest ważniejsza. Bóg powienien być na pierwszym miejscu. PS: Jeżeli jesteś nie wierzącym to nawet tego nie czytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Religia jest ważniejsza. nie Bóg powienien być na pierwszym miejscu. nie PS: Jeżeli jesteś nie wierzącym to nawet tego nie czytaj. jestem niewierzący i przeczytałem. Lepiej by było, gdybyś napisał to na początku posta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Bedziom to jest to o czym mówiłem w temacie z Johnem. nie umiesz się powtrzymać żeby walnąć debilnego posta. Więcej dystansu, przecież nickolas napisał to dla jaj. Nawet jeśli tak uważa to napisał to dla jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Aha, to sorry ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Kocham jak ateizm jest teraz trendy w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 A w przyszłym roku informatyki nie będziemy mieli. Na rzecz religii :I my jeszcze gorzej infe mamy raz na trzy lata i jeszcze mało na niej robimy może religia jest najważniejsza ale infa na pewno ważniejsza niż np. plastyka albo niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Po co Wam ocena z informatyki? W gimnazjum podbiła mi ilość punktów przy rekrutacji do liceum :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Kocham jak ateizm jest teraz trendy w internecie. Jest modny zawsze i wszędzie. W gimnazjum podbiła mi ilość punktów przy rekrutacji do liceum Mi też lol. Ale bedziom jest w podstawówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 No i? Moim hobby jest infa, rozwijam to, więc chcę mieć 6 na koniec roku szkolnego. A ateistą jestem już od 2 lat. I się nie wstydzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Na dyskusję na poziomie raczej liczyć nie mogę, ale zaryzykuje: dlaczego jesteś ateistą od 2 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Wolę nie mówić. Tak btw. to więcej niż 2 lata, ale nie wstydzę się tego mówić o 2 lat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Po prostu nie chce Ci się iść do kościoła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 To też ;p Ale nie o to chodzi. I to nie jest sprawa na forum. To mówię tylko przyjaciołom, których tu nie mam. Rozumiecie mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ranisz mnie :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Przed chwilą napisałeś, że się tego nie wstydzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Faktu się nie wstydzę. A powodu braku wiary w Boga u mnie nie musicie znać. END OF THIS TOPIC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ja miałem sprawdziany z mistrza klawiatury:D a 6 na koniec nikt nie miał u mnie w klasie bo trzeba było chodzić na dodatkowe po lekcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Kocham jak ateizm jest teraz trendy w internecie. Niestety :/ Większość ateistów tak samo jak i chrześcijan zupełnie bez powodu się trzyma swoich przekonań. Po prostu myślą, że tak trzeba/tak zostali wychowani i boją się podważyć wyznanie rodziców/myślą, że to jest cool. Cóż zrobić... A większego debila niż Bedziom trudno znaleźć w internecie, Morro napisał, że ateizm jest trendy, a Bedziom na to, że on się go nie wstydzi. wtf? Chyba, że nie rozumie co znaczy "trendy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 no nie wiem. Nam babka na infie nie czyta, co i jak. A na pytanie moje "co zrobić by dostać 6 na koniec?" odpowiedziała że powinienem postarać się w innych przedmiotach (no, to i tak powinienem to zrobić xD), bo informatyka nie jest ważna ( :huh: ?!), oraz, że w klasie 5 nie można dostać 6 z infy. Pomyślałem wtedy "to czemu mój kolega i moja koleżanka mają? :huh: "... Jak się nie zgadzasz z oceną, którą otrzymałeś to zostaje egzamin komisyjny, o tej porze roku to chyba za późno, no i na to trzeba mieć jaja, przyda się również rozumne wnioskowanie i zdrowy osąd. Z twojego płaczu i żalu, który tu wylewasz, jaka to niesprawiedliwość Ciebie spotkała, dochodzę do wniosku że albo obudziłeś się z ręką w nocniku, bądź brak Tobie czegoś. Życie nie raz da Tobie kopa w dupę, inni ludzie również ( a nawet tym bardziej), jako i Ja w mojej skromnie osobie Tobie daje. Niestety :/ Większość ateistów tak samo jak i chrześcijan zupełnie bez powodu się trzyma swoich przekonań. Po prostu myślą, że tak trzeba/tak zostali wychowani i boją się podważyć wyznanie rodziców/myślą, że to jest cool. Cóż zrobić... A większego debila niż Bedziom trudno znaleźć w internecie, Morro napisał, że ateizm jest trendy, a Bedziom na to, że on się go nie wstydzi. wtf? Chyba, że nie rozumie co znaczy "trendy"... Jako nie większość, znaczy się mniejszość pragnę zaznaczyć że się z tym zdaniem kompletnie nie zgadzam, jest dla mnie kłamliwe. Choć osobiście muszę przyznać, że paradoksalnie twierdzenie o Bedziom coś w sobie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 jestem niewierzący i przeczytałem. Lepiej by było, gdybyś napisał to na początku posta A ja jestem wierzący. Jednakże tego samego co na lekcji religii nauczę się na mszy. I tak na każdej religii robimy co chcemy więc to lekcja teoretycznie zmarnowana. Argumenty wielu ateistów nie są z reguły mądrzejsze niż argumenty chrześcijan. A te mądrzejsze są w większości wyczytane w internecie. ;x Ot, armia oświecenia. Ale ok. Wróćmy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi