LionX Dagger Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam otóż ktoś, pewien znany nam gość, próbuje z reaktywować grupe GMClan (nie oficjalną) na tinychat, poprosił mnie bym o tym tu wspomniał, więc jeśli chcecie to dołączcie :) http://tinychat.com/gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Noo fajny chat Wbijac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 [16:34] krabonszcz: napisz w temacie z czaatem [16:34] krabonszcz: zeby wbijali [16:34] mhorro: kk [16:34] krabonszcz: to bedzie nas wiecej i bedzie inba nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nakuhffiać na czat bo jest fajnie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nakuhffiłem na czata i mi się na maxxa tnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Dawać na czata to moze pozniej pokaze klate i podlubie w nosie edit: [18:43] krabonszcz: FORTEK JESTEM DUMIEN : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Oj stare czasy jak jacyś zagraniczniacy włazili i mordy pokazywali :D. Mam nawet parę screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Ah te wasze przygody -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 widze, że faktycznie reaktywowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 widze, że faktycznie reaktywowany Mylisz się. wchodze codziennie i nikogo nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Bo zainteresowanie było tylko pierwszego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi