IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Witaj forumowiczu tudzież gościu tej strony. Chcesz robić gry ale nie umiesz programować? Przeczytaj to ogłoszenie. Szukamy ludzi którzy chcieli by podjąć współpracę w tworzeniu gier. Tworzymy gry czysto hobbistycznie (czytaj- nie komercyjnie (czytaj- nie dla zarobku (czytaj- za darmo))). Masz czas? Nudzi ci się w domu? Jesteś nolifem? Zgłoś się do nas, gwarantujemy miłą atmosferę i radość z ukończonych dzieł. Kogo poszukujemy? -Grafików -Muzyków -Scenografów (tworzenie map i fabuł) Co oferujemy? - Satysfakcję z działania w grupie-Możliwość poznania dyzmka przy piwie tudzież mocniejszym trunku - Miłe warunki pracy - Pogodną atmosferę - Możliwość rozwijania swoich umiejętnosci i zainteresowańCo wymagamy? -Czas (ok. 6 godzin tygodniowo)Ekipa teamu: (aktualnie uboga, ale w końcu to ogłoszenie powstało byś ty- tak TY dołączył do nas i zasilił nasze komunistyczne szeregi) Programista tudzież przywódca ekipy ociekającej ######stością:-IamTheLaw Muzyk i szatanista: -Explosivo (aka Satan) Grafik, któremu się nie chce graficzyć:-IamTheLaw-Ignis Scenografa nie ma, ale z braku laku funkcję tę (nie tym razem synek :psichix: ) pełnią członkowie zespołu.Jesteś zainteresowany? Pisz na numer gg 28015930, przedstaw się, kim jesteś i co chciałbyś robić. Przy okazji okaż próbkę swoich zdolności. Zapraszam i polecam- Wujek Kacper Jappers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (czytaj- za darmo) pisze się DARMO (bo to znaczy : za nic. Więc "za darmo", to "za za nic") :psichix: @topic - zgłosiłbym się, ale mam już NightVision i mnie nie lubicie. Więc się nie zgłoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Kolejny YXE się znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 pisze się DARMO (bo to znaczy : za nic. Więc "za darmo", to "za za nic") :psichix: @topic - zgłosiłbym się, ale mam już NightVision i mnie nie lubicie. Więc się nie zgłoszę. można pisać tak i tak polonisto dwunastoletni wyjdź proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Chcesz drugiego programistę? ^^ bo mi się nudzi -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 zależy jak umiesz kodzić, daj jakiś przykład swoich zdolnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 A to przykładu Ci nie dam, bo nie mam xd (ale spoko programuj sam :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 No nie wiem, zrób coś, pokaż co umiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 A to przykładu Ci nie dam, bo nie mam xd Jak to? A twój czerwony pacman pisany od zera? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 4 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Chcesz drugiego programistę? ^^ bo mi się nudzi -.- Boskie nastawienie! A emoty jeszcze lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 bo mi się nudzi -.- bo mi się nudzi -.- Takie trochę podobne do mojego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Grafik któremu się nie chce graficzyć to chyba ja, nie ty Law ;) Oj daj spokój. Jak dajesz listę grafik długą na dwa kilometry to.. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi