TheMarcQ Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 @MXQ Mi też, ale nie wiem w końcu jak jest poprawnie, bo już w kilku grach widziałem lifes, więc już nie wiem ;p lifes - życia lives - odmiana live uzywana do 3. osoby liczby pojedynczej czasu present simple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Tak, TheMarcQ, nas też uczą angielskiego w szkołach. Chociaż tych 3 to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Dobra. Połowa konkursu za nami. Czas więc sprawdzić ile rzeczy uczestnicy już zrobili :). Pierwszym zapisanym był... Bedziom! Co na razie zrobiłeś Bedziu? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Bedziom okrył się ciemnym płaszczem wraz ze swoim przedpotopowym komputerem. Siedzi cierpliwie i ciosa kolejne linijki kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Yyy... no... dobra xd. A HuderLord jak tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 1 level ukończony, robię teraz menu, dobieram jakąś tam muzyczkę i zabiorę się za następny level ale chyba go nie ukończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 @HuderLord - Dobrze :) Sprawdźmy co u karola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Nie bój się, zacznę. Tylko nie mam pomysłu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 @karolo320 Spoko :P Jak tam Morti? P.S. Ciekawe czy odpowie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Mogę się jeszcze zapisać? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 @neros Jak chcesz to tak xD. A więc zapisany. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 O neros wyjedzie jak zwykle z dwu kolorową grą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 @HuderLord Pewnie tak xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Widze że konkursik się rozkręca ;) .Jeśli dobrze policzyłem to 7 uczesników jest. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Planuje przełom w moim życiu i tym razem walne jeszcze jednym kolorkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 O neros wyjedzie jak zwykle z dwu kolorową grą :D Planuje przełom w moim życiu i tym razem walne jeszcze jednym kolorkiem! Neno to 3 kolory, czarny - tlo, pomarancz - sciany, bialy - postaci. Jeszcze jeden oznacza, ze tlo bedzie dwukolorowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Zobaczymy czy się wyrobie ;d W sumie mam godzinę bo wyjeżdżam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 @DarkTeam Tak :) @Neros Tylko godzinę? I jak ty zamierzasz zdążyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Jestem na laptopie z internetem ciągniętym przez telefon, mam tu projekt więc jeśli uda mi się skończyć i wrzucić , to będzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 @up - oby się udało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ja nie daje 100% że skończę na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nagroda specjalna na godzinę zostajesz administratorem GMC i możesz warnować wszystkich użytkowników jak leci. To oczywiście żarcik ale mógłby być jakiś kolorowy nick dla zwycięscy konkursu np. Żółty lub Pomarańczowy od takie ciepłe kolory na zimne dni i byłby lans na forum że ma się Pomarańczowy nick, albo jakaś specjalna ranga dla zwycięscy. Co do konkursu to jak zacznę coś robić to się zgłoszę choć pewnie nic mi się nie będzie chciało. Na forum aftereffects.pl np za wygrany konkurs pod avatarem masz na złoto napis powiedzmy winner LM[1] , tutaj mogliby jakieś gwiazdki dawać czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Na 100% nie ukończę tego co chciałem zrobić. Dam to co mam niestety, czyli prawdopodobnie 1 level i niepełne menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Co wy macie z tymi kolorowymi nickami? Raz, że to obleśnie wygląda, dwa, że to forum nie jest do zabaw w takie kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Na 100% nie ukończę tego co chciałem zrobić. Dam to co mam niestety, czyli prawdopodobnie 1 level i niepełne menu. Masz jeszcze 2 dni, niewiem co chciałeś zrobić, ale to kupa czasu. :) Chyba że nie masz czasu na kodzenie. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 @karolo320 Zacząłeś już? Btw, konkurs ma 7 uczestników to lepiej niż przewidywałem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ja nie zdążę, nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 tez nie zdąże :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 A więc konkurs ma 5 uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi