Madness Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Kto ci tak powiedział? - może jednak uda im się zrobić tyle ile trzeba żeby zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Dark :D Ja nie dam rady napewno, za późno zacząłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Maksym, to może przedłużysz lekko czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Dobra ja oddaje już dzisiaj, zaraz wychodzę a jutro z rana jadę na cały dzień łowić ryby więc też mnie nie będzie. https://gmclan.org/up539_4_retro___Huder.html sorry że wyszedł z tego ćwierć produkt xD Edit: standardowe sterowanie W, S, A, D - chodzenie i skakanie G - otwieranie skrzyń i przełączanie dźwigni H - stawianie na ziemię check pointów. W ini można sterowanie zmienić. edit 2: 2 mapa nie jest ukończona, nie da się jej przejść i brzydko wygląda. Można jedynie otworzyć sekret z tymi sercami na środku mapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 @DarkTeam Rzeczywiście może przedłużę... W takim razie konkurs trwa do 25.07 :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 No i miodzio, chyba wszystkim +tydzień pasi. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 duże thx, teraz dam rade skończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jeśli gra może się wzorować na grach z NES'a to czy mogę zrobić grę z użyciem postaci z Mario? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Tak, neros. :) Ale pamiętaj, żeby grafika mario była np. z Super Mario Bros, nie z tych nowszych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja chciałem podpatrzyć tej z pierwszego Mario na Nes'a ;d Ale już się zabrałem za inny projekt... Powinienem zdążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 prosiłbym o niedyskwalifikacje gdy oddam trochę później, pls bo akurat nie miałem dzisiaj duzo czasu a w nocy moge popracowac dlatego prosze o przedluzenie do... 26.07.11 12:00 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Huder Lord , to chodzenie tej postaci : zniszczyło cię ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 albo mam wielką prośbie o danie jeszcze 1 dnia czyli zakończenie 27.06.11 23.59:59, OK? :) bo musze jeszcze bugi poprawic i dlatego nie wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Przedłużam do końca lipca, bo nikt oprócz hudera nie oddał :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Huder Lord , to chodzenie tej postaci : zniszczyło cię ! Bo to nie jest gra dla ludzi bez refleksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Przedłużam do końca lipca, bo nikt oprócz hudera nie oddał :P. ok, obiecuję że skończę a jek nie to ban na 2 lata ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Hm.... a co z Bedziomem i Morti? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ja chyba nie skończę. Nawet prawie na pewno nie skończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Bedziom - prawdopodobnie nie skończy HuderLord - skończył Morti - nie wiem Karolo320 - nie zdążył Lordis - nie wiem MXQ - obiecuje, że skończy na czas neros - tworzy. Mam nadzieję, że przynajmniej 3 osoby oddają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Uwaga! (sorry za double posta) Dziś jest ostatni dzień oddawania prac! Więc dziś są już ostatnie robótki, przeróbki itp. Prace proszę oddawać do 23:00. Jutro o godzinach od 9:00 do 11:00 powstaje temat z głosowaniem. Głosowanie będzie trwać tydzień. (do 8 sierpnia, tej samej godziny, w której powstał temat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ja już tylko z bossem buga poprawiam, testy i wrzucam demko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Aha, więc MXQ i HuderLord skończą, HuderLord już skończył, a teraz czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Aha, więc MXQ i HuderLord skończą, HuderLord już skończył, a teraz czekamy. To trzy osoby, nie? : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 czemu nie trwa do 23:59? było by to dla mnei cenne EDIT: ufff 5 min przed zakonczeniem ;) Tiny Mage_DEMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Uff... już myślałem, że będzie po konkursie, dobrze, że oddałeś :), jest walka o pierwsze miejsce ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi