Pablo-GM Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 No dokładnie , nazwa adekwatna do wieku - wracając do tematu totalny chłam , ni to wygląda ni tego używać 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Przepraszam, ale czego się spodziewasz po 12-latku poznającego Game Maker'a od zaledwie pół roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jak chcesz - Przyczyń się do jakiegoś projektu czy coś innego. Może czas zmienić "język programowania"? GM jest fajny, ale gry długo się robi (Psysio zrobił jakąś gierkę w 6h z własnym silnikiem, ale zazwyczaj to trwa tygodnie-miesiące) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 "Jak chcesz - Przyczyń się do jakiegoś projektu" żeby ktoś chciał ze mną robić te projekty :/ Jeśli chodzi o zmianę języka programowanie - niedługo będę uczył się C++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 ale gry długo się robi (Psysio zrobił jakąś gierkę w 6h z własnym silnikiem, ale zazwyczaj to trwa tygodnie-miesiące) HAHA, większych bzdur nie widziałem! @Bedziom: najpierw ogarnij dobrze GMa i zrób w nim coś porządnego, będzie łatwiej z cpp. jednak łamię moje postanowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wą mnie stąd! Czy - ponawiam pytanie - to (download 1,45mb) pasuje na minigierkę do Copyctiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Do Copyctiona pasowała by lepsza grafika... Istnieją graficzne programy (darmowe) takie jak gimp, za których pomocą można podrasować Copyctiona! A ten Copyction to ma jakiś wybór tapet lub motywów wizualnych???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jako minigierka do mini systemu to może być jak dla mnie ^_^ ,ale daj tak ,że restart rooma jest tylko i wyłącznie jak w icetowerze ,gdzie tylko jak byłeś poniżej rooma to restart ,a nie jak byłem na samej górze ,i dotknąłem sufitu środkiem sprita and reset... EDIT: 2-/5 ,niewidze przyszłości dla tego ,,programu"... ,nawet niewiem do czego mógłby służyć. Przekreślać? Dobra nieprzekreśle cb i twojego programu ,ale zanim wstawisz demo na gmc dobrze nad nim popracuj :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Być może to jakiś fetysz Tak, haha. Fetysz kopyt rzeczywiście pasuje :D Bedziom 12-letni dewiant ^^_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 o, zazdroscisz mu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ten 'program' może służyć jako jakieś środowisko robocze.A ta minigierka jest zbugowana bo jak się przekroczy górną część viewa to resetuje rooma. Trzeba zadzwonić do wszystkich zoo żeby się do zwierząt kopytnych nie zbliżał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 inaczej: jeszcze jeden nieprzyjemny zart na temat kopytek w odniesieniu do smo/bedzioma skutkuje banem. to wcale nie jest smieszne, a zenujace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dokładnie...gdyby Copyction miał jakieś fajne programy podstawowowe graficzne, tekstowe, do odtwarzania czegoś... Dostał by ode mnie 5/5 . Niestety dostaje tylko 1.5/5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ja nic nie umiem w gmlu a jestem tu od kilku lat. Ale naprawdę grafikę to można zrobić lepszą w gimpie. Jak nie ogarniesz gimpa to zgłoś się z tym do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 @YXE - Dzięki :) @Maćko - ach, to tylko zapowiedź. Download wersji 0.5 jest "dodatkiem" :( @up - sorki Wojo, ale mam już grafika :) Ale dopiero w 0.6 będzie widoczna jego praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi