IamTheLaw Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam, nie wiem co wcisnąłem, ale kod w gmie stracił kolor. Przez to jestem zdezorientowany i cięzko mi sie zorientować gdzie co jest. Proszę o pomoc jak je przywrócić :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 F12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 F12 nie działa. Poklikałem troche tych funkcyjnych i zło kryło sie pod F10. Podziękował za wskazówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Pod prawym przyciskiem myszy też powinna być takowa opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi