Leszczyk_hehe Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam. Robię grę top-down i chcę zapytać czy lepiej wam grało by się gdyby: po strzeleniu było by trzeba czekac 1 sek na nastepny strzał, czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Mi by się super grało jakby trzeba było czekać 10 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 jakies 5 klatek przerwy być musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam. Robię grę top-down i chcę zapytać czy lepiej wam grało by się gdyby: po strzeleniu było by trzeba czekac 1 sek na nastepny strzał, czy nie ? Robisz grę dla kogoś czy dla siebie? Zrób tak, aby tobie się podobało, pobaw się zmiennymi i zobacz jak jest najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi