szpaq99 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dlaczego jak chcę otworzyć obraz płyty w formacie cue. to komputer mi cały zamula i sie zwiesza, polecacie jakiś inny program czy cuś, bo ja jużywam Deamon Tools i słabo działa. Inne obrazy iso i mdf działają dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie lepiej wypalić go na płytce? np Imgburn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Alcohol 52%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Deamon Tools chyba najlepszy ewentualnie Power iso jest popularny ale ja go nie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja do Extract'u (rozpakowania) polecam MagicISO, bardzo fajny programik, myślę, że ci się spodoba Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 On nie napisał przecież nigdzie, że chce coś rozpakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Może i nie, ale rozpakowanie mi się bardzo przydało, dzięki Doctor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Z tego co pamiętam WinRAR potrafił rozpakowac pliki iso, sprawdź może z cue też da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi