Bedziom Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Tak. Zależy od poglądów :) Zresztą "wiele gier 3d robionych przez wielu programistów na raz" to nie tylko te znane (Crysis, GTA) tylko również różne szity i krapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Weź pod uwagę, że mówisz ogólnie o grach 3D, a więc chociażby o takim Crysisie czy GTA IV. Czy więc, Cage jest ładniejszy od Crysisa? Ty na prawdę wierzysz, że ja porównywałem tą grę do Crysisa czy gta IV? No ale trudno, dzisiejsze pokolenie tylko takie gry 3d zna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ponieważ jak dobrze wiemy studio Rockstar to czteroosobowy team robiący gry freeware. @Anty - u sux. Compi zapytał jak wyobrażasz sobie ładną mapę, to wcale nie wyklucza tego, że jego mapy są średnie i że o tym wie. Szuka maperów = maperem nie jest. Powinieneś odpowiedzieć a nie srać. ZRÓB TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Miło, że ktoś wreszcie zrozumiał moją sytuacje. Dziękuje za wszystkie słowa krytyki, te dobre i złe. Dzisiaj odzyskałem mój sprzęt, więc się zamykam w pokoju i zaczynam kodzenie na nowo. See ya! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 @Anty - u sux. Compi zapytał jak wyobrażasz sobie ładną mapę, to wcale nie wyklucza tego, że jego mapy są średnie i że o tym wie. Szuka maperów = maperem nie jest. Powinieneś odpowiedzieć a nie srać. ZRÓB TO. Nie, nie chce mi się. Jak ja cię o coś zapytam to też masz obowiązek odpowiedzieć? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ciężka noc. Zrobiłem już Multiplayera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ty się najpierw zajmij "Cage'm" a dopiero później "The Punk Story" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 LOL. Od C++ pieką mnie palce. A do GMa mam sentyment i jakiegoś przygodowego shootera skodzić mógłbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 I tym sposobem nic nie wydasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 A jak robisz kupę i jednocześnie siku to też nic nie wydajesz (oddajesz)?! Mam schizy, dragi w szufladzie i w ręce mysz... a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Czekaj sobie czekaj. Jeszcze wspomniesz moje słowa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 @compi Człowieku, jakie porównania :o Ja tu jem śniadanie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ja tam bym wolał pograć w shootera 2d, ale i tak go nie skończysz. Zajmij się lepiej Crapagem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Anty, bardzo proszę, przestań się wszystkiego czepiać i odwal się też od tego oto tematu. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 ANtY, bardzo proszę, przestań się wszystkiego czepiać i odwal się też od tego oto tematu. Dziękuję. Przestań odpisywać na moje nieskierowane do ciebie posty. Dziękuję. I jeśli ja się w tym poście czegoś czepiłem to ty w swoim ostatnim też, więc skończ mistrzuniu. Ty się najpierw zajmij "Cage'm" a dopiero później "The Punk Story" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 @ANtY W każdym twoim poście w zapowiedziach jest i tak go nie skończysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 @ANtY Proszę. Mi chodzi o to, że każdy Twój post w tym temacie jest pełen... nienawiści (?). "Crapagem" - bo Tobie się nie podoba to to musi być crap? "i tak go nie skończysz" - skąd możesz to wiedzieć, czy skończy czy nie? Przepraszam Cię bardzo, ale "ciut" mnie irytujesz... A w moim poście chodziło o to, że jak zaczął jeden projekt i dał jego zapowiedź, to żeby skończył ten, a nie zaczynał następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 @ANtY W każdym twoim poście w zapowiedziach jest O Cage tak nie napisałem, jakbyś nie zauważył @Bedziom: mi o to samo chodziło. Ty mnie też irytujesz :) Edit: od teraz już nie będę nic pisał w żadnym cudzym temacie w zapowiedziach. edit 2: żal mi was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Anty ma kompleksy, bo robi puzzle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Anty ma kompleksy, bo robi puzzle. Dokładnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Muszę Was poprzeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Anty ma kompleksy, bo robi puzzle. Hehehe spadłem z krzesła :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Hehehehehehehe - ale to nie było śmieszne :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Może nie było śmieszne, ale było prawdziwe. Teraz tylko czekamy na to co Anty napisze. Chyba, że naprawdę nic nie napisze, tak jak obiecał. Anty :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ogólnie siedzimy z Compi'm i naparzamy na MP, rozrywka jest ogólnie fajna - w stylu OpenAreny / Quake III Areny. Projekt ogólnie nabiera smaczku - bo jest też dla Linuksa (a tam wiadomo, kryzys z grami), ale już są chętni na przetestowanie :D No i może jakiś turniej zrobimy? Pisałby się ktoś na to? :D (Oczywiście trzeba Hoster'a znaleźć) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Moge przetestować z wami czy na ubuntu zadziała w mojej konfiguracji ale 1s pingu mi w multi zagrać nie pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Moge przetestować z wami czy na ubuntu zadziała w mojej konfiguracji ale 1s pingu mi w multi zagrać nie pozwoli. To spoko :) Za kilka dni wyjdzie CAGE:DM ALPHA Do Cage wystarczy 25 kb/s! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ja sie zglaszam na testera! moze wreszcie bedzie cos lepszego niz tuxcart na ubunciaku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Do Cage wystarczy 25 kb/s! To, jak płynnie będzie działała gra w sieci nie zależy tylko od transferu, ale głównie od opóźnienia w przesyłaniu danych. Ja mam 0,2 sekundy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zmieniłem trochę HUD. To screen z sesji na serwerze Ferviego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi