Leszczyk_hehe Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Siemaneczko. Mam takie pytanie, czy ktoś mógłby być tak miły i wytłumaczyć mi jak zrobić dobrą gre piłkarską, może być 1 na 1 albo i też 11 na 11. Gra nie ma być w 3D, wystarczy taka żeby dało się sprzedać za 5 zł :):). Z góry dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 trzeba zrobić ją dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi1er Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Trzeba mieć pomysł - wizję. Najlepiej coś innowacyjnego. Trochę samozaparcia i pracowitości też się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 nick autora mowi wszystko... trolling sie szerzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 @TheMarcQ: my nigdy tacy nie byliśmy co nieeeee???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 trzeba zrobić ją dobrze. niektórzy są tacy nadal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Myśle że poprostu w kolizji gracza z piłką powinieneś nadać jej hspeed'a/vspeed'a lub poprostu działaj na zasadzie współrzędnych... tzn. GML if place_free(x+3,y) {x+=3} Bende mógł ci pomóc ... ale nie w tej chwili ,z tego względu że mam zdawke z chemii w poniedziałek ^^ nie moge tego oblać ;d ,chociaż myśle że na niewiele się zdam :jezor: EDIT: Pozatym ludzie jak macie zamiar sobie pogadać o tym kto jest ,,trolem" na tej stronie to weźcie sobie pogadajcie gdzie indziej bo tutaj koleś prosi o pomoc ;] taka rada na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Kolega nie prosi o pomoc tylko o gotową grę pod którą może się podpisać misiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 On prosi o wytłumaczenie ( nie wiem jakie ale jakieś na pewno ) Siemaneczko. Mam takie pytanie, czy ktoś mógłby być tak miły i wytłumaczyć mi jak zrobić dobrą gre piłkarską, może być 1 na 1 albo i też 11 na 11. Gra nie ma być w 3D, wystarczy taka żeby dało się sprzedać za 5 zł . Z góry dzięki Chyba że czegoś nie zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 No ale YXE wytłumaczył już jak zrobić taką grę, nieprawdaż :P? Jeśli nie o to chodzi to oczekuje właśnie gotowej gry - wszystkiego pokolei tak aby mógł sobie skopiować stąd i wkleić w GM. On nie pyta np. jak zrobić dobieganie AI do piłki, kopanie jej, zaliczanie goli, tylko jak zrobić grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 W sumie racja ;d Ale jakby zacząć go uczyć robić coś takiego tak żeby sam musiał się tego domyśleć to tak naprawde można by mu pomóc i nauczyć go czegoś tylko gra miałaby być niekomercyjna ... A skoro chcesz ją sprzedawać to napisz ją sam ,po tym jak ci to wytłumacze wtedy umowa stoji :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczyk_hehe Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 darkTeam o to chodziło ( ostatni post :) ) A tak przy okazji każdy miał tutaj rację. :) DarkTeam powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dobra babka od chemii powiedziała ,,Z tego co tu widze myśle że zdałeś" :thumbsup: Przedwcześnie to ja bym się nie cieszył :rolleyes: ale jednak bądź co bądź myśle ,że zdałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi