PsichiX Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 otóż właśnie nie można, nie w tym projekcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dlaczego nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 gdyż łączy się z czymś, czego nei mogę postawić na localhoście, ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 O ile mi wiadomo - to jest nie możliwe ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 no to mało CI wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi Ci o łączenie się ze stroną... możliwe; lub łączyć się z bazą danych - możliwe; testowanie na localhoscie też działa... Więc wytłumacz mi proszę, co jest takiego 'innowacyjnego' w tej grze? Może nauczysz mnie (i innych) czegoś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 inaczej. czy jeśli robisz gre na facebooka, to zdołasz umieścić tego nieszczęsnego facebooka na localhoście, abyś mógł korzystać z jego api i testować to? nie. ot, wyjaśnione. koniec tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Fucktycznie, o tym nie pomyślałem ;D Chociaż dla upartego to i to by się udało ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi