Japanstache Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Tytuł: Frozen Wasteland Gatunek: top down slasher Opis: Jak sama nazwa wskazuje, akcja Frozen Wasteland rozgrywa się... na wielkiej piaszczystej pustyni będącej miejscem ostatniego starcia zakonu rycerzy i straszliwych goblinów. Czy coś. Jako, że rozpoczęły się już dla mnie wakacje, coś by należało z tym starym projektem zrobić. Jakiekolwiek pomysły dotyczące mechaniki, fabuły, potworów itp będą mile widziane. Wersje: v0.04 screeny:1/2 -niekończący się pojedynek bohatera z goblinami -sporo bugów -część grafiki nie jest zaktualizowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 zoom pierwsza klasa stojące gobliny nie wyglądają jak gobliny, na początku myślałem, że ten koleś otoczony jest plamami zielonej mazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Dzięki ANtY, jeszcze parę pomocnych komentarzy i mogę zostać poważnym twórcą gier indie jak Ty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Tak trochę wszystko zlewa się ze sobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Dzięki ANtY, jeszcze parę pomocnych komentarzy i mogę zostać poważnym twórcą gier indie jak Ty! Sorry, będę się starał feedback na twoim poziomie uskuteczniać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Collision Event with object bron_czarny for object object0: Error in code at line 1: if nbron_wroga.atakuje=2 at position 16: Unknown variable atakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 panie japanie nie jestem pewien czy skurwogobliny wygladajace jak drzewa z wiertlem w prawej galezi to dobry pomysl na awangarde ktora moze dac sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Będę szczery, grafika bardzo mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 A mi się grafika podoba. Pasuje do siebie. Bardzo zbugowana jest "pika". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 waxx, nie robię casuali, które są tandetną zrzynką innych produkcji więc nie oczekuję sukcesu ;) Co do piki, wiem i usunę w następnej wersji najprawdopodobniej. Pokombinowałbym z grafiką ale nie wiem w którym kierunku mam iść. Chcę zachować ten nieco komiksowy klimat, though. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Jou ziomeczek, Dam gwiazdeczek Pięć. Jednak nie Opera ścięła się Albo wyłączyłeś ocenianie, nie wiem, dziwne. W każdym razie projekt pamiętam jeszcze sprzed prawię dwóch lat i poza tym, że wyciąłeś barbarzyńcę nic się nie zmienił. Tak trzymaj! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 niestety akurat tutaj grafika Ci nie wyszła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Z tego co tu widać to niestety ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 do gry pasuje "that was just your life" metallic'i, ktorego to kawalka wlasnie sluchalem, mozna sie przy tym rozerwac. daj jeszcze wersje na dwoch i sterowanie na pada, a bedzie mozna robic zawody wsrod kolegow :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi