Czarny Ass Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Mam w domu dziwnego owada i nie wiem co zrobić. Lata, wydaje dziwne dźwięki (takie trrrrr), czasem jak gram na gitarze on wydaje te dźwięki, chodzi wkoło doniczki jednego kwiata. Nigdy nie miałem do czynienia z takim owadem. Wpisałem w google "owad lubiący dźwięki gitary"(wiem, że to dziwne). Nie wiem czy jest pod ochroną. Przypomina trochę żuka, a one są pod ochroną, więc jeśli to on to nie mogę go zabić. Okrągły kształt, kolor czarny lub szary. Nic o nim nie wiem oprócz tego co widziałem i jego bardzo dziwnego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Sprawdź, czy oprócz gitary lubi jeszcze płyn owadobójczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 @up Niestety nie mam. :( Nie wiem czy nie jest chroniony, więc na razie nie kupię. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Zadzwoń po hycla . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 To nie żuk, po przyjrzeniu się wygląda na coś innego. Leży... uwaga... nogi po jednej stronie doniczki, reszta ciała po drugiej. I od dłuższego czasu śpi. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 kapciem go, FBI się nie dowie jesli jest pod ochroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi