Alternative Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Mój kot płci żeńskiej czyli w sumie kotka, ale wygodniej mi się mówi w płci męskiej, był kastrowany, tzn coś tam wycinał weterynarz z brzucha chyba macice czy coś w tym stylu. No i ogólnie wszystko git, półtora roku minęło, i teraz nagle ostatnio kot wciąż sobie liże w tym miejscu aż sobie wylizał całe włosy, ma w tym miejscu goły brzuch prawie, tylko trochę włosków, już zaczyna coraz dalej lizać i ma od spodu gołą noge. Czy go tam coś swędzi albo może w środku boli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 idź do weterynarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 idź do weterynarza po co, przecież na gmclanie na pewno będą wiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Twój kot ma AIDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Twój kot to pies (haha, nawet o tym nie wiedziałeś, co?) Fervi PS. Może powinieneś udać się z kotem (i sobą) do weterynarza, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dobra, może podasz jakieś inne objawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Idź od razu do weterynarza bo za bardzo nic innego nie poradzisz. BTW Myślałem że Fervi napisze że pewnie twój kot ma Windowsa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 mam 4km do weterynarza, a kot się bardzo stresuje jak się go wsadzi do samochodu, jeszcze mnie osra, bo raczej na pieszo z nim nie pójdę albo rowerem nie pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 To pozwól mu umrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 @up nie bądź taki brutal. @Alternative Mój brat dla swojej chomiczki zrobił usta usta i pożyła jeszcze parę miesięcy. Morał jest taki: jak twój kot nie lubi gdy jedzie samochodem to zanieś go do weterynarza np. w klatce podróżnej. Miłość wymaga poświęceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Co to za kochający właściciel kota który boi się osrania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Co to za kochający właściciel kota który boi się osrania? Właśnie ! Jak się będzie miało dzieci to dopiero będą ... : D Ale powaga, zgadzam się z 4tk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ja jak jechałem odebrać pieska (2 miesiące) to wziąłem koc złożony na 2 na kolana... ...nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 W torbę go wsadź >.> z resztą 4 km to nie jest jakiś kawał drogi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Tylko nie pozwól mu umrzeć! Jak coś to go zabij, przynajmniej będziesz miał mięso, a tak to jak zdechnie, to mięso nie nadaje się do jedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Bądź psychopatą tylko w grach a nie poza nimi, bo nie widzisz różnicy między obrzydliwością a dowcipem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Zamknij go w komorze i zapakuj do auta. Jak coś, to narobi tylko do komory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 @kt1117 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 @kt1117 -3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi